TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Chef till Projektengagemang i Örebro

En ny grupp inom besiktning, projekt- och byggledning ska startas på Projektengagemang i Örebro. Sök tjänsten som gruppchef!

Som gruppchef på Projektengagemang Projektledning i Örebro får du en både operativ och strategisk roll. Troligtvis har du redan ett stort kontaktnät i branschen vilket underlättar för dig att bygga den nya gruppen, både vad gäller nya medarbetare och kunder.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder ett intressant och spännande arbete med mycket kontaktyta där du får stor egen möjlighet att påverka.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

När gruppen väl är byggd kommer du att ha fullt personalansvar för gruppen, samtidigt som du till stor del arbetar i egna projekt samt upprätthåller kundkontakter och kundnöjdhet. Tillsammans med regionchefen ansvarar du för rekrytering till gruppen. Personalansvaret innefattar bland annat medarbetarsamtal, lönesamtal, coaching samt att skapa en positiv arbetsmiljö och ett bra arbetsklimat. Du har resultatansvar och ska löpande följa upp beläggning och lönsamhet för gruppen. Marknad, sälj och anbudshantering ingår också i dina arbetsuppgifter.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vår kultur är engagemang, entreprenörskap och ansvar. Vi förnyar vårt samhälle genom innovativa och hållbara lösningar. Du får kompetenta kollegor som delar dessa ledord och vi skapar möjligheter genom att dela med oss av våra olika specialistkunskaper.

VEM ÄR DU?

Du har relevant högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet. Vidare har du arbetat inom teknisk konsultverksamhet, som chef eller projektledare, och har minst fem års erfarenhet i ledande roller. Du har ett brett kontaktnät i branschen. För att trivas i rollen är du van vid administration, såsom ekonomisystem och arbete med mallar samt strukturkapital. 

Som gruppchef har du många kontakter, både interna och externa, därför kommunicerar du mycket bra på svenska och engelska både i tal och skrift.


Som person är du drivande och entusiastisk. Du brinner för att leda – både projekt och grupp. Du ser positivt på att arbeta i en organisation som aktivt arbetar med att bevara och odla en familjär kultur.

Alla lediga jobb