TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Chef till Torrets- och Tunnfilmarea

Coherent (fd II-VI) söker en Torrets- och tunnfilm Manager med kunskaper inom optoelektronik och intresse för ledarskap

Det världsledande företaget Coherent (fd II-VI) som arbetar med optiska system och optoelektroniska komponenter söker nu en chef som ska leda ett ingenjörsteam som arbetar med produktionsprocesser inom torrets- och tunnfilmarean. Har du erfarenhet från liknande roll, god förståelse för produktionsprocesser från en teknikintensiv verksamhet? Motiveras du av att arbeta med utveckling av produktion och dess arbetsprocesser och metoder, personalledning samt planering som avser både kort- och långsiktiga behov? Då kan detta vara tjänsten för dig.
Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Coherent är ett högteknologiskt, internationellt bolag som utvecklar framtidens komponenter inom optoelektronik. Siten i Järfälla har en unik produktion av laser-komponenter och en produktutveckling i världsklass. Här får du möjligheter att bidra till utvecklingen av produkter som används i t.ex. stora datorhallar och 5G-nät. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt som har några av världens mest kända tech-bolag som kunder. På Coherent jobbar du i en mångkulturell, kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar.

Coherent är stolta över sina värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som det dagliga arbetet. Coherent tar hand om sin personal och erbjuder dig en marknadsmässig lön, bonusmodell, frivillig frisk- och sjukvårdsförsäkring samt en rad av andra förmåner.

I rollen som chef inom torrets och tunnfilm får du möjlighet att utveckla befintliga arbetsmetoder, stärka yrkeskompetensen i gruppen, jobba med förbättringar och effektiviseringar av produktionsprocesser i syfte att öka kapacitet och höja kvalitet. 

Bonus
Bonus
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Ny Teknik
Ny Teknik

Dina arbetsuppgifter

Som chef för torrets- och tunnfilmarean kommer du att leda ingenjörsgruppen och du ansvarar för att produktionsprocesser för tillverkningen dagligen upprätthålls. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter: 

 

 

Värt att veta

Du kommer att leda ett stadigt växande team som idag består av 6 ingenjörer, 3 inom torrets och 3 inom tunnfilm, och du rapporterar till Process Engineering Manager. Rollen innebär ett brett samarbete med andra areor inom Coherent samt externa kontakter. Du kommer ha nära samarbete med wafer fab och därför jobbar du övervägande tid på plats i Järfälla. Några få resor i tjänsten förekommer.

Våra förväntningar

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, men för att vara aktuell för denna roll söker vi dig som har arbetslivserfarenhet från liknande roller inom processindustri och god förståelse för arbetsflöden och produktion. Det är meriterande om du har erfarenhet av halvledarproduktion. Vi ser att du har akademisk utbildning inom mikroelektronik, fysik, tekniskfysik eller liknande.

Ditt team består av kompetenta ingenjörer inom respektive areor och du, med ditt goda ledarskap, skapar arbetsprocesser och struktur för att förbättra och effektivisera produktionen. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. 

I denna roll har du många kontaktytor och ansvarsområden. För att du ska vara framgångsrik i detta ser vi därför att du är tydlig och effektiv i din kommunikation samt är trygg i ditt ledarskap. Du har lätt för samarbete, är drivande, ansvarsfull och har ett starkt intresse för att leda och utveckla gruppen. Du arbetar systematiskt, organiserat och förebyggande.

Alla lediga jobb