TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Chef trafikkontor / platschef DHL Freight

Gillar du att driva förändring och har goda ledaregenskaper? Sök tjänsten som Local Production Manager på DHL i Örebro!

Är du en erfaren ledare inom logistik eller produktion och är van vid att driva förändringsarbete och stötta medarbetarna i det? Perfekt! Då kan du vara den chef som kan vara med och påverka DHL Freights forsatta framgång.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På DHL har vi massor att vara stolta över. Men det vi är mest stolta över är våra medarbetare. Och som medarbetare på DHL har du möjlighet att upptäcka och utveckla dina starka sidor. Ta chansen att vara en del av vårt skickliga globala team. Som en del av världens ledande logistikföretag har du möjlighet att vidga dina vyer och uppnå resultat tillsammans med de bästa i branschen.

Friskvård
Friskvård
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen som Local Production Manager kommer du att ha en bred roll där du ansvarar för utveckling av nya och befintliga kundupplägg. Du arbetar nära våra åkerier från norr till syd samt i nära samarbete med säljorganisationen där du sambesöker kund. Du verkar för en lönsam tillväxt samt att enheten arbetar på smartast sätt

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har goda ledaregenskaper och som är duktig på att engagera och utveckla dina medarbetare. Du har en lämplig högskoleutbildning och/eller motsvarande erfarenhet samt gärna erfarenhet av logistikbranschen.

Eftersom rollen är bred bör du ha en god planerings- och analysförmåga samt ett strukturerat arbetssätt. Då du har många kontakter har du en god kommunikationsförmåga och kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska i tal och skrift. Vidare har du erfarenhet av och förståelse för förändringsarbete och erfarenhet av ledningsgruppsarbete. Som person är du bra på att skapa förtroende och bygga relationer med såväl andra funktioner inom bolaget som åkerier och kunder. För att lyckas i rollen är du driven, lösnings- och resultatorienterad.

Alla lediga jobb