TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Chef underhåll till EuroMaint i Nässjö

Som chef för underhåll ansvarar du för produktion och kundkontrakt vid två av EuroMaints verkstäder i Nässjö och Kalmar!

Vill du utveckla vår affär och kundrelation, har du en kommersiell erfarenhet, vill du leda och utveckla en verksamhet mot uppsatta mål och budget? Nu erbjuds du en ny spännande roll för EuroMaint i region Mitt - där du kommer att arbeta operativt med driftnära frågor kring underhåll av spårbundna fordon.

Rollen är placerad i Nässjö och som chef för kontrakt och produktion vid våra två verkstäder säkerställer du underhållsaffärens mål, budget, resultat och utleverans i nära samarbete med en av våra största kunder. Välkommen till en nyckelroll som chef för en av EuroMaints nyvunna affärer.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi är Sveriges största bolag inom tågunderhåll. Med oss ges du goda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter. Som chef för underhåll får du en spännande och utvecklande roll där du tillsammans med kompetenta medarbetare får verka i ett företag som arbetar med teknik och underhåll i framkant. Det heltäckande utbudet av underhålls- och ombyggnadstjänster omfattar bland annat kvalificerat tekniskt underhåll, reservdelsförsörjning, fordonsmodifiering och komponentservice. Hos oss får du stora möjligheter att själv prioritera, styra och planera dagen.

EuroMaint har ett positivt affärsläge och ser ljust på framtiden. Företaget ingår sedan 2019 i den globala koncernen CAF som finns i 40 länder på fem kontinenter.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som chef för underhåll så har du fullt verksamhets- och resultatansvar med fokus på att utveckla affären och kundrelationen.

Dina ansvarsområden är:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som chef för underhåll ansvarar du för verkstäderna i Nässjö och Kalmar och tillhör region Mitt. Då EuroMaint vunnit en stor upphandling med huvudmannen pågar nu implementeringen av underhåll för tågtrafik i region Mitt och skall vara i drift vid avtalsstart december 2021.

Till en början är rollen mer operativ och tillsammans med projektledare på plats bidrar du i implementeringsprocessen och ett verksamhetsövertagande. Därefter blir det mer strategiskt arbete och du rapporterar till Regionchef Mitt som sitter i Solna.

Du kommer tillhöra regionens ledningsgrupp och har ett personalansvar för ett 30 tal kollektivanställda samt 2 rapporterande chefer, dina produktionsledare.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har gedigen kunskap av teknisk producerande verksamhet och gärna inom underhåll, järnvägs- eller fordonsbranschen. Du är idag chef i en leveransorganisation med stora avtal och har ett tydligt ledarskap och med stort mod kan du sätta riktningen för vidareutveckling i en hög förändringstakt.

Du har vanan och är duktig på att hantera beslut om tidplaner, leveranser och projekt med ekonomiska konsekvenser. Vi ser också att du har en akademisk examen inom teknik, produktion eller ekonomi samt goda kunskaper i engelska, tal och skrift. Din drivkraft finns i att utveckla vårt kontrakt med kunden samt att representera EuroMaint i alla lägen.

Du känner dig trygg in en ledande befattning och har vana att leda genom dina chefer. Du gillar en personalintensiv kundnära verksamhet där kulturen och medarbetarskapet står i fokus. Du har goda kunskaper inom ledarskap, ekonomi, förhandling, arbetsrätt och arbetsmiljö. Det är naturligt för dig att följa uppsatta strategier, efterfrågade resultat och utvecklar dina medarbetare genom coaching och löpande feedback.

Som person är du pålitlig och har en god samarbetsförmåga där du litar på dina medarbetare och arbetar tillsammans på ett öppet och konstruktivt sätt – både internt och med våra samarbetspartners och kunder. Du är ansvarstagande och håller dina löften och levererar det som förväntas av dig. Du tänker, delar med dig och bidrar till ständiga förbättringar av verksamheten.

Alla lediga jobb