TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Chef Varuförsörjning Myrorna i Stockholm

Brinner du för ledarskap och second hand? Sök rollen som Chef för Varuförsörjningen på Myrorna i Stockholm!

Som chef för varuförsörjningen på Myrorna får du möjlighet att både driva och utveckla verksamheten affärsmässigt inom det uppåtgående second hand-området. En strategisk och operativ roll, där du som drivs av utveckling, ledarskap och möjligheten att bidra till en hållbar framtid går en spännande framtid till mötes!

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Du kommer representera ett starkt & etablerat varumärke i en bred och affärsorienterad roll med stort ansvar och där mycket fortfarande är ogjort. Att driva förändring, både strategiskt och operativt ger dig möjligheten att använda dina kunskaper inom ledarskap, kommunikation och försäljning i en växande bransch.

Myrorna är en professionell och värderingsstyrd ideell organisation med tydliga vinstmål och nyckeltal.
Ansvar, mod och mångfald genomsyrar organisationen i alla led och du kommer själv inspirera andra via ditt ledarskap liksom själv få ta del av den energi och entreprenöriella anda som finns hos dina kollegor.

Betald parkering
Betald parkering
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård

Dina arbetsuppgifter

Som chef på Myrorna för enheten Varuförsörjning inom sortimentet mode & inredning, är du ytterst ansvarig för enheten vad gäller utveckling, drift och personal med tillhörande budgetansvar. Du ansvarar för att varuförsörjningen till Myrornas alla försäljningskanaler sker enligt budget och produktionsplan. Du har även ett strategiskt och operativt ansvar att driva verksamheten mot ökad kvalitet, lönsamhet och effektivitet.

 Dina huvudsakliga arbetsuppgifter: 

Värt att veta

Som chef för varuförsörjningen rapporterar du till Försäljnings- och Varuförsörjningschefen och du ingår även i ledningsgruppen för varuförsörjning och försäljning. Myrorna flyttar både huvudkontor och tidigare lokala varuförsörjningsenheter till gemensamma nya fräscha lokaler i Botkyrka under november/december 2022. Efter sammanslagningen kommer det finns ca 60 medarbetare på enheten.
Nya lokaler och närheten till alla medarbetare i organisationen , ger de bästa förutsättningarna och möjligheterna för dig att vara med och forma verksamheten framåt för att utveckla Myrornas sortiment till nästa nivå!

Tjänsten startar så snart rätt person kan vara på plats och börjar med 6 månaders provanställning.

Våra förväntningar

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, men för att vara aktuell för denna roll ser vi gärna att du:

Som person är du trygg i dig själv, kommunikativ, driven och affärsmässig utan att ge avkall på din ödmjukhet och flexibilitet. Du är nyfiken och inspirerande och ditt hjärta klappar lite extra för den cirkulära ekonomin.

Alla lediga jobb