TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Chef varuförsörjningen till Swedol/TOOLS – Alligo

En affärskritisk roll för dig som vill utveckla och ansvara för varuflödesprocessen i ett framåtlutat företag. Sök idag!

Är du resultatdriven, relationsbyggande, strukturerad och trivs med att ha en helhetssyn? Vill du driva uppbygganden av en ny enhet inom vår logistikorganisation? Bra! Nu har vi en intressant tjänst inom transportområdet för dig som vill ansvara för Alligo / Swedols alla outboundflöden. För rekrytering till Swedol/TOOLS – Alligos centrala logistikorganisation söker vi nu en Supply Chain Manager Outbound med placering i Örebro. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan.

Ditt anställningserbjudande

Swedol/TOOLS – Alligos arbete genomsyras av tre gemensamma värderingar: Engagemang, Samarbete och Kompetens. Oavsett roll på företaget arbetar alla tillsammans som en del av ett lag. Ett lag med gemensamma värderingar och ett och samma mål - att få proffsens företag att fungera.

I rollen finns det möjlighet att delvis arbeta hemifrån.

För tjänsten erbjuds du kollektivavtal, friskvårdsbidrag och förmånliga personalrabatter i Swedol / Alligos butiker.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Tjänstebil
Tjänstebil

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Supply Chain Manager Outbound Distribution / Varuförsörjningschef avgående distribution ingår du i ett nordiskt team som stöttar samtliga logistikenheter inom företaget. I rollen kommer du bygga upp en ny enhet som på sikt består av ett antal olika roller. Du ingår i företagets logistikledning och rapporterar direkt till företagets logistikchef. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom området eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Sannolikt har du tidigare haft personal- och budgetansvar. 

Då vi verkar i flera länder talar och skriver du såväl svenska som engelska obehindrat. 

Som person agerar du på eget initiativ och får saker att hända. Du har lätt för att uttrycka dig, är analytisk, strukturerad och samarbetar effektivt med andra. 

Alla lediga jobb