TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Chefsassistent till Astrazeneca

Är du assistent och vill utvecklas? Vår kund Astrazeneca söker nu en chefsassistent för ett konsultuppdrag.

Gillar du att arbeta med varierande arbetsuppgifter i ett högt tempo? Astrazeneca söker nu en chefsassistent som kan ge en hög nivå av administrativt stöd och service.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du kommer även att ha en dedikerad och engagerad konsultchef vid din sida som du har kontinuerlig kontakt med. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag och förtjänar därför trygghet på din arbetsplats!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Dina uppgifter kommer variera från dag till dag. Framför allt kommer du att:

Värt att veta

Astrazeneca sitter i Hagastaden i Stockholm nära Karolinska sjukhuset. Initialt arbetar du som konsult ute hos vår kund, anställd via oss på TNG. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och givetvis omfattas du av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt och uppdraget sträcker sig till 14 januari 2023.

Våra förväntningar

Vi ser att du är en strukturerad och ordningsam person som gillar att arbeta i ett högt tempo. Du har erfarenhet av liknande roll sedan tidigare samt att du är van att arbeta i olika system och har goda kunskaper i Microsoft PowerPoint och Excel. Vidare känner du dig bekväm med svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du mycket organiserad och korrekt med detaljer. Du jobbar systematisk och självständigt, tycker om att lösa problem och har ett proaktivt arbetssätt. Vidare har du alltid ett stort fokus på service, är kommunikativ och trivs i ett högt tempo.

Alla lediga jobb