TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Chefsassistent till expansivt bolag

Är du ute efter din nästa utmaning? Just nu söker vi en chefsassistent till ett växande bolag med fokus på miljö och hållbarhet.

Är du en strukturerad och serviceinriktad person som vill arbeta med varierande arbetsuppgifter? Och gillar du att jobba under eget ansvar? Då är kanske denna roll som chefsassistent helt rätt för dig!

Det här är en bred roll, och du kommer bland annat att stötta säljchefen med olika administrativa uppgifter. Här får du också möjlighet att driva egna projekt.

Välkommen med din ansökan.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

För oss på TNG är det också oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Goda chanser till övertag hos företaget finns efter avslutat konsultuppdrag. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Din viktigaste roll för uppdraget är att hjälpa och stötta säljchefen med olika administrativa uppgifter samt samordna och driva egna projekt. Du kommer bland annat att: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I denna roll ges du möjlighet att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet. Resor kan förekomma i tjänsten och för rätt person finns det goda möjligheter att bli tillsvidareanställd hos kund efter avslutat uppdrag och göra en intern karriär framåt. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning med administrativ inriktning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. 

För att trivas i rollen är du en självgående person som genom ett starkt driv och engagemang har förmågan att strukturera och planera ditt arbete väl. Då du kommer att arbeta nära företagets säljchef trivs du med att samarbeta med andra såväl som att kunna ta egna initiativ och driva på ditt arbete och resultat. Eftersom arbetet innefattar nära dialog med olika medarbetare i organisationen har du en god kommunikativ förmåga och vågar ta initiativ i dessa sammanhang. Du trivs med ett högt arbetstempo och är van vid att hantera flera uppgifter parallellt.

Rollen kräver att du hanterar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Alla lediga jobb