TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Commodity Manager till JTEKT CS Sweden AB

Erfaren inköpare med teknisk förståelse sökes till expansiva och branschledande JTEKT Column Systems i Eskilstuna.

Har du erfarenhet av både strategiskt och operativt inköp från verkstadsindustrin? Trivs du i en roll där du både får förvalta och utveckla affärer och leverantörsrelationer både nationellt och internationellt och då ofta i en projektledande roll? Bra! Då kan denna roll som Commodity Manager i ett marknadsledande internationellt företag inom Automotive vara rätt för dig.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

JTEKT Column Systems AB är en producent och leverantör av styrkolonner och teleskopiska axlar till den tunga fordonsindustrin. JTEKT Column Systems bedriver en omfattande produktutveckling med tidig medverkan hos kunden. JTEKT Column Systems är ett företag med stabila ägare och en positiv utveckling. Kundavtalen sträcker sig över flera år och våra kunder representerar samtliga ledande lastbilsproducenter i Europa. JTEKT Column Systems marknadsandel är ca 60%.

Hos oss får du en roll med stort eget ansvar och goda utvecklingsmöjligheter i en internationell miljö.

Möjlighet att arbeta remote vid behov finns.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Massage
Massage
Extra semesterdagar
Extra semesterdagar

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du ingår i ett team av två Commodity Managers och rapporterar till General Manager Inköp. Rollen innebär ett helhetsansvar för tilldelade leverantörer; kommersiellt och vad gäller att säkerställa processer, kvalitet och anskaffning av material. En av de viktigaste uppgifterna är att interagera med, och skapa bra och långsiktiga relationer med leverantörerna och andra intressenter för att skapa gemensamma förutsättningar för lönsamma och hållbara affärer över tid.

Tjänsten innebär resor, ibland med kort varsel, internationellt

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en teknisk eller ekonomisk högskoleutbildning och har flerårig erfarenhet av rollen från verkstadsindustrin. Det är meriterande om du har erfarenhet från fordonsindustrin. Du bör också vara tekniskt kunnig för att kunna förmedla teknik mellan leverantör och JTEKT Column Systems AB. Vidare ser vi gärna att du har projektledarerfarenhet. Då rollen innebär både svenska och internationella kontakter talar och skriver du obehindrat på svenska och engelska. Om du kan ytterligare språk är det meriterande.

Som person är du drivande, resultatfokuserad och affärsmässig. Du är även relationsskapande, social och kommunikativ.

Alla lediga jobb