TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Content Manager med fokus på SEO till Stockholm!

Vi söker för kunds räkning en driven och noggrann Content Manager med fokus på SEO till kundens kontor i Solna.

Är du en person som gillar att ha koll på trender och har god förståelse för målgrupper och intressenter. Tycker du om att vara kreativ genom att skapa och utveckla idéer och kommunikation i form av bild och text inom olika kanaler? Då ska du läsa vidare om rollen som Content Manager till vår kund i Stockholm.

Detta är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt till 2022-12-31.

Ditt anställningserbjudande

Tillsammans med andra Content Managers diskuterar ni kvalitén på innehållet, följer statistiken och testar nya vägar för att hela tiden leverera på mål. Att jobba SEO-drivet, och anpassa innehållet därefter, är en självklarhet för dig på samma sätt som att välja foto med omsorg och säkra helhetsupplevelsen för mottagaren. Du kommer ej ha budgetansvar.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Uppdragsperiod: Så snart som möjligt till 2023-12-31. Tjänsten är på 100% med placering i Solna. Vi har i regel 3 dagar på kontoret och 2 dagar flexibelt (enbart remote går ej)

Våra förväntningar

Vi tror att du har en relevant utbildning eller något års arbetserfarenhet av liknande tjänst. Du har erfarenhet och kompetens från YouTube och kan ta fram SEO-analyser samt vill bidra till den kreativa processen från idéer till leverans. Det är viktigt att du har goda kunskaper i Photoshop och Microsoft Office!

Som person är du driven med ett stort engagemang, du besitter en god samarbetsförmåga och har lätt för att kommunicera med olika typer av människor. Ansvarskänsla och noggrannhet är en självklarhet för dig och du håller alltid en professionell nivå såväl externt som internt. Har du ett intresse för mat är det ett stort plus.

Alla lediga jobb