TNG
Content Manager till Smarteyes i Göteborg

Content Manager till Smarteyes i Göteborg

Vill du jobba på som Content Manager på Smarteyes i Göteborg? En av Sveriges bästa arbetsplatser

Arbetsgivare Smarteyes
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-10-10
Jobba hemma Jobba hemma
6 v semester 6 v semester
Flextid Flextid
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Anna Svedberg
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Anna Svedberg

031-7612223

Vill du jobba på som Content Manager på Smarteyes i Göteborg? En av Sveriges bästa arbetsplatser

Smarteyes är just nu på en spännande resa och vi utökar därför vårt marknadsteam med en Content Manager till huvudkontoret i Göteborg.

Har du känsla för layout och form, och skriver texter som skapar engagemang? Sök jobbet idag!

För femte året i rad ligger Smarteyes i topp på Great Place to Works lista över Sveriges bästa arbetsplatser, sök idag så får du också chansen att jobba här!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här erbjuds du en ny roll där du tillsammans med marknadsteamet kommer forma rollen. Som medarbetare hos oss blir du en viktig del av ett expansivt företag. Ett företag som vill förändra branschen och som har som vision att vara den mest rekommenderade optikern, både hos kunder och hos medarbetare.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Rollen som Content Manager är både operativ och strategisk. Du jobbar med våra digitala kanaler som idag främst är sociala medier (facebook, instagram, linkedin), web och e-mails och du är involverad i utvecklingen av våra digitala plattformar.


Strategisk bidrar du genom att vara delaktig i arbetet med Smarteyes långsiktiga kommunikationsplaner för Sverige, Danmark och Tyskland. Här tar du en ledande roll när det gäller contentstrategin framåt för bolaget. Operativt jobbar du med att skapa och publicera innehåll (text, bild, rörligt) i våra digitala kanaler, framförallt för den svenska marknaden.


Du upprätthåller Smarteyes tonalitet i text och bild och arbetar proaktivt för att hitta och skapa intressant innehåll som är relevant för våra målgrupper och som hjälper oss att nå våra mål. Mycket innehåll skapar du själv utifrån vår grafiska profil och bildbank. Men du känner dig även trygg i att själv ha kontakt med reklambyrå för briefing och korrektur av material som du inte skapar själv.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du jobbar tillsammans med fem kollegor i marknadsteamet, på kontoret i centrala Göteborg.

Vi ser gärna att du bifogar exempel på tidigare arbeten, som komplement till din ansökan. T ex texter du skrivit eller content du skapat. Detta går att göra när du är inloggad på TNGs kandidatsida. Har du ett instagramkonto eller blogg som du vill att vi ska ta del av får du gärna skicka med en länk. Vi vill veta mer om dig!

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För den här rollen är inte längden på erfarenhet det viktigaste. Vi letar efter en person med fallenhet och känsla för kommunikation, form och layout som vet vad som krävs för att skapa engagemang på sociala medier, hur man skriver ett mail som våra kunder vill läsa och hur man SEO-anpassar text och bild för webben.

Eftersom du blir vår första Content Manager på Smarteyes tror vi du behöver ha med dig detta;

  • Arbetslivserfarenhet från liknande arbete eller utbildning inom digital kommunikation.
  • Duktig som skribent med erfarenhet av att skapa, optimera och följa upp innehåll i digitala kanaler.
  • Förståelse för, och kunskap i SEO.
  • Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift då du producerar material på svenska.
  • Ha god förståelse för kommunikation till olika målgrupper och för olika varumärken samt ett kommersiellt tänk.
  • Grundläggande kunskaper i bildbehandlingsprogram, t ex Photoshop, Indesign eller motsvarande layoutprogram är meriterande.

 

För att lyckas och trivas i denna roll ser vi att du är en kommunikativ och kreativ person som inte har några problem att driva och initiera dialog med andra människor. Du uppskattar stort eget ansvar och tycker det är roligt och givande att driva dina egna projekt där du får chans att våga testa och uttrycka din kreativitet. Du tycker samtidigt det är roligt att vara del av ett tajt team och du är beredd att hoppa in och gör det lilla extra för att vi tillsammans ska nå våra mål.

Det faller sig naturligt för dig att parera flera projekt samtidigt och du stimuleras av att se ett resultat i arbetet. Du får saker att hända och kan ta beslut och agera med de medel du har till ditt förfogande.

Smarteyes

Smarteyes

Smarteyes är ett värderingsstyrt företag med en stark kultur där medarbetarengagemang värderas högt och är en framgångsfaktor för Smarteyes. Värdegrunden bygger på enkelhet, omtanke och förändring.

Smarteyes har flera års topplaceringar på Great Place to Works lista för Sveriges bästa arbetsplatser, 2020 en tredjeplats och ärofyllda Hall of Fame. Placeringar förenat med stolthet och dedikerat arbete. För oss är engagerade och motiverade medarbetare vår viktigaste tillgång och vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsmiljö och kultur där medarbetarna trivs.

Smarteyes brinner för att alla ska ha råd med designade glasögon och toppmodern ögonhälsa. Vi vill göra det bästa för våra kunder då vår vision är att bli den mest rekommenderade optikern.

På vår hemsida kan du läsa mer om våra värderingar och vad som driver oss och varför vi går till jobbet varje dag men också medarbetaruttalanden om hur det är att jobba på Smarteyes.
Läs mer om oss på www.smarteyes.se

Arbetsgivare Smarteyes
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-10-10
Anna Svedberg
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Anna Svedberg

031-7612223

Räkna ut avståndet till jobbet

Östra Hamngatan 37