TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Content Specialist till TNG i Stockholm

Vill du skriva engagerande och konverterande innehåll åt Sveriges modernaste rekryteringsföretag? Välkommen till TNG i Stockholm!

Är du kommunikatör, skribent eller journalist som ”bytt sida” och nu söker en innovativ, visionsdriven och fördomsfri arbetsgivare? En arbetsplats där du dagligen kan påverka och skapa rekryteringsbranschens främsta och mest konverterande innehåll? Läs då vidare!

Som Content Specialist hos oss på TNG Group skriver du för våra olika varumärken (TNG, TNG Tech, Ada Digital med flera). Med olika tonalitet till olika målgrupper tar du fram innehåll till kampanjer, pressmeddelanden, kundcase, researchtunga trendartiklar om arbetsmarknaden, enklare re-writes, produktlanseringar eller landningssidor. Det ger dig ett varierande arbete i ett härligt tempo, där dina texter inspirerar och vägleder kunder och prospekts i köpresan. Liksom kandidater i sin jobbsökarresa.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Content Specialist har du en viktig roll i vår position som thoughtleader inom fördomsfri rekrytering. Tillsammans hjälper vi arbetsgivare som arbetssökande att lyckas bättre. Du får även:

6 v semester
6 v semester
Livspussel
Livspussel
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I ditt team, marknadsavdelningen, arbetar vi löpande med vår användarupplevelse för att utveckla kandidat- och kundresan. För att ligga i framkant testar vi olika MarTech-mjukvaror och avsätter tid för "labbdagar", trendspaningar och kreativa workshops.

I teamet finns ytterligare en Content Specialist, men också experter inom Digital Sales Automation, Growth Operations, SEO, webbanalys, kandidatupplevelse och sociala medier. Du har också ett dagligt samarbete med våra produktägare, chefer, kundansvariga och rekryterare. Du rapporterar till vår marknadschef och tillsammans utgår vi från vårt fina huvudkontor (bredvid Mall of Scandinavia) i Solna.

VEM ÄR DU?

Exakt vad du har gjort innan är inte det viktigaste – vi kommer lära dig allt vi kan om våra affärer, kunder och kandidater. Men redan idag bör du:

 

Vi kommer testa alla sökande där vi framför allt letar efter dig som är:

OBS! Vi vill gärna direkt i ansökan få se två exempel på texter du har skrivit. Lägg därför till dessa ditt CV/Linkedin-profil, t ex som länkar till publicerat innehåll på webben – eller inklistrade i slutet av dokumentet.

Alla lediga jobb