TNG
Contract Manager till Green Cargo i Stockholm

Contract Manager till Green Cargo i Stockholm

Är du intresserad av inköp, företagsekonomi och affärsjuridik? Till Green Cargo rekryterar vi en ny roll som Contract Manager!

Arbetsgivare Green Cargo
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-09-30
6 v semester 6 v semester
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Friskvård Friskvård
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Maria Olofsson
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Olofsson

0704851214

Är du intresserad av inköp, företagsekonomi och affärsjuridik? Till Green Cargo rekryterar vi en ny roll som Contract Manager!

Green Cargos inköpsavdelning växer och utökar teamet med en ny roll som Contract Manager. Här få du möjlighet att vara med på en förändringsresa där du som Contract Manager har en central roll i Green Cargos fortsatta arbete med inköp och avtalsstyrning. En perfekt tjänst för dig som vill jobba med avtal inom inköp och har ett stort intresse för att utveckla och kvalitetssäkra processen!

Här välkomnas du till ett team av kompetenta och engagerade kollegor som dagligen motiverar varandra att utvecklas och tänka nytt – Green Cargo förstärker det kompetenta teamet med ytterligare en medarbetare som ett led i att leverera järnvägslogistik i världsklass. Låter detta som en spännande tjänst för dig? Läs mer och sök jobbet idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Contract Manager på Green Cargo erbjuds du en varierande och utvecklande roll där du är ansvarig för Green Cargos leverantörsavtal. Du kommer ha många interna och externa kontaktytor där du definierar och kvalitetssäkrar avtalsprocessen.

Vi har ett positivt arbetsklimat, uppmuntrar varandra och drivs av att nå mål tillsammans för ett högre syfte – att göra en insats för hållbar och grön logistik!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Contract Manager kommer du ha ett samordnande ansvar över Green Cargos leverantörsavtal. Det innebär bland annat:

  • Kravställa och följa upp avtal med leverantörer
  • Leda och utveckla företagets avtalshantering inom inköp
  • Agera förhandlingsstöd
  • Tillsammans med företagets bolagsjurist utveckla nya och befintliga standardvillkor
  • Kategorisera och klassificera leverantörsavtal
  • Ha många kontaktytor både internt och externt med inköpare, finance, bolagsjurist, operations, kundorganisationen, IT och leverantörer 
  • Tillsammans med finansavdelningen säkra betalningsflöden, betalningsgarantier etc.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer vara en del i ett trevligt team som består av nya kollegor såväl som erfarna Green Cargo-medarbetare. Utöver ditt eget ansvarsområde som Contract Manager, kommer du vid behov, vara delaktig i och driva upphandlingar och förhandlingar inom de olika inköpskategorierna på Green Cargo.

Du rapporterar till Andreas som är Inköpschef på Green Cargo sedan årsskiftet och som har lång och bred erfarenhet av inköpsarbete. Andreas är en närvarande och aktiv chef som både kommer att leda arbetet i gruppen och den förändring som inköpsorganisationen genomgår. Andreas kommer även vara engagerad i egna inköpsprojekt.

Green Cargo sitter i lokaler centralt i Solna med närhet till kollektivtrafik. Tjänsten förväntas starta enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi ser att du som söker rollen Contract Manager har:

  • högskoleutbildning inom juridik, ekonomi
  • arbetslivserfarenhet av att jobba med avtal är positivt men inget krav
  • stort intresse av att utveckla företagets avtalshantering inom inköp

Då en stor del av leverantörsavtalen är tekniska är det meriterande om du har arbetslivserfarenhet från tekniska verksamheter eller ett brinnande intresse för teknik.

Som person är du duktig på att prioritera ditt arbete eftersom att du är ansvarig för att hantera många olika avtal. Vi tror att du är noggrann, har en känsla för detaljer och är lösningsorienterad. Då du har många interna och externa kontaktytor ser vi att du är duktig på att samarbeta och har en god kommunikativ förmåga på både svenska och engelska, eftersom arbetet sker på båda språken. Kan du även tyska eller rumänska är det meriterande men inget krav. 

 Varmt välkommen med din ansökan!

Green Cargo

Green Cargo

Green Cargo erbjuder effektiv och hållbar järnvägslogistik för det svenska näringslivet. Vår vision är att erbjuda järnvägslogistik i världsklass. Rätt gods på rätt plats vid rätt tillfälle i rätt skick - trygga transporter för kunden till minsta möjliga kostnad för miljön. Vi är 2000 medarbetare inom olika yrken och skiftande tjänster. Hos oss är trivseln och stoltheten hög och möjligheten till karriärutveckling är stor, vilket gör att de flesta väljer att stanna länge hos oss. Vi söker medarbetare som med sin kompetens och sitt engagemang vill och kan bidra till att nå uppsatta mål.

Green Cargo
Arbetsgivare Green Cargo
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-09-30
Maria Olofsson
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Olofsson

0704851214

Räkna ut avståndet till jobbet

Svetsarvägen 10