TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Contract Manager till Green Cargo i Stockholm

Är du intresserad av inköp, företagsekonomi och affärsjuridik? Till Green Cargo rekryterar vi en ny roll som Contract Manager!

Green Cargos inköpsavdelning växer och utökar teamet med en ny roll som Contract Manager. Här få du möjlighet att vara med på en förändringsresa där du som Contract Manager har en central roll i Green Cargos fortsatta arbete med inköp och avtalsstyrning. En perfekt tjänst för dig som vill jobba med avtal inom inköp och har ett stort intresse för att utveckla och kvalitetssäkra processen!

Här välkomnas du till ett team av kompetenta och engagerade kollegor som dagligen motiverar varandra att utvecklas och tänka nytt – Green Cargo förstärker det kompetenta teamet med ytterligare en medarbetare som ett led i att leverera järnvägslogistik i världsklass. Låter detta som en spännande tjänst för dig? Läs mer och sök jobbet idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Contract Manager på Green Cargo erbjuds du en varierande och utvecklande roll där du är ansvarig för Green Cargos leverantörsavtal. Du kommer ha många interna och externa kontaktytor där du definierar och kvalitetssäkrar avtalsprocessen.

Vi har ett positivt arbetsklimat, uppmuntrar varandra och drivs av att nå mål tillsammans för ett högre syfte – att göra en insats för hållbar och grön logistik!

6 v semester
6 v semester
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Friskvård
Friskvård
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Contract Manager kommer du ha ett samordnande ansvar över Green Cargos leverantörsavtal. Det innebär bland annat:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer vara en del i ett trevligt team som består av nya kollegor såväl som erfarna Green Cargo-medarbetare. Utöver ditt eget ansvarsområde som Contract Manager, kommer du vid behov, vara delaktig i och driva upphandlingar och förhandlingar inom de olika inköpskategorierna på Green Cargo.

Du rapporterar till Andreas som är Inköpschef på Green Cargo sedan årsskiftet och som har lång och bred erfarenhet av inköpsarbete. Andreas är en närvarande och aktiv chef som både kommer att leda arbetet i gruppen och den förändring som inköpsorganisationen genomgår. Andreas kommer även vara engagerad i egna inköpsprojekt.

Green Cargo sitter i lokaler centralt i Solna med närhet till kollektivtrafik. Tjänsten förväntas starta enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt.

VEM ÄR DU?

Vi ser att du som söker rollen Contract Manager har:

Då en stor del av leverantörsavtalen är tekniska är det meriterande om du har arbetslivserfarenhet från tekniska verksamheter eller ett brinnande intresse för teknik.

Som person är du duktig på att prioritera ditt arbete eftersom att du är ansvarig för att hantera många olika avtal. Vi tror att du är noggrann, har en känsla för detaljer och är lösningsorienterad. Då du har många interna och externa kontaktytor ser vi att du är duktig på att samarbeta och har en god kommunikativ förmåga på både svenska och engelska, eftersom arbetet sker på båda språken. Kan du även tyska eller rumänska är det meriterande men inget krav. 

 Varmt välkommen med din ansökan!

Alla lediga jobb