TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Controller för kommande uppdrag i Stockholm

Flexibla och självständiga Controllers till uppdrag i Stockholm med omnejd

Är du en ekonom med erfarenhet av redovisning och har arbetat som controller med goda resultat?
Söker du uppdrag i Stockholm där du får mycket frihet i jobbet? Vi på TNG arbetar med många kunder men starka varumärken som nu söker controllers för längre och kortare uppdrag.

Välkommen att läsa mer och skicka in din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG är du alltid en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som Controllerkonsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Exempel på arbetsuppgifter som brukar efterfrågas:

Värt att veta

Vi söker personer som vill arbeta heltid och är flexibla att resa i tjänsten, både inom Stockholms regionen och till andra delar av landet vid behov. Är du tillgängliga omgående är det meriterande!

Våra förväntningar

Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning mot redovisning/finans eller motsvarande. Du bör ha erfarenhet av att arbeta med löpande bokföring, redovisning och har arbetat minst 2 år i en controllerfunktion.

Som person är du strukturerad, noggrann samt har förmågan att se helheten. Du har lätt för att kommunicera och är en serviceminded person som tycker om att stötta andra. Du har inga problem att arbeta självständigt och besitter god initiativförmåga för att få saker att hända. Troligtvis trivs du bäst i en roll där det händer flera saker samtidigt.

Alla lediga jobb