TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Redovisningsekonom / Controller till Coherent

Nu utökar teamet ekonomiteamet på Coherent, ett högteknologiskt bolag i Kista och Järfälla. Välkommen med din ansökan!

Har du jobbat som redovisningsekonom och vill nu ha en bredare tjänst? Har du erfarenhet som Financial eller Cost controller och är nu redo att testa vingarna i en ny bransch? Vill du arbeta i en blandad roll med både redovisning och controlling? Vill du arbeta i ett bolag som har vuxit snabbt och står inför en fortsatt hög tillväxt? Då har vi jobbet för dig!

Ditt anställningserbjudande

Coherent är ett högteknologiskt, internationellt bolag som tar fram banbrytande och högkvalitativa produkter inom optoelektronik. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt med en internationell känsla som har några av världens mest kända techbolag som kunder. På Coherent jobbar du i en kompetensintensiv och snabbväxande internationell organisation och i rollen som Redovisningsekonom / controller blir du en viktig spelare i företagets fortsatta utveckling.

Du kommer du till en stabil och välfungerande ekonomiavdelning med höga NPS-siffror gällande medarbetarnas trivsel. Du kommer få en erfaren chef med lång erfarenhet inom bolaget som kan agera bollplank. Avdelningens arbetssätt präglas av frihet under ansvar och personalomsättningen är låg. Personalmixen inom bolaget är väldigt blandad med många olika nationaliteter i varierande åldrar. Många kollegor är dessutom framstående specialister inom sina områden inom optoelektronik.

Coherent är stolta över sina värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som det dagliga arbetet. Du blir erbjuden en marknadsmässig lön, kollektivavtal, en attraktiv bonusmodell, sex veckors semester samt frisk- och sjukvårdsförsäkring. Du har även möjlighet att arbeta hemma vid behov.

6 v semester
6 v semester
Bonus
Bonus
Flextid
Flextid
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Redovisningsekonom / Controller på Coherent kommer du att ansvara för redovisningen för utvecklingsbolaget i Kista samt produktionskostnads- och lagerredovisningsrapportering för Coherent Kista och Järfälla-siten.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bland annat:

 

 

Värt att veta

I rollen kommer du ha många kontaktytor mot bolagets olika delar. Du rapporterar till Financial manager. Tjänsten utgår från bolagets kontor i Kista och Järfälla och startar så snart rätt person kan vara på plats.

Våra förväntningar

Vi söker dig som arbetat i en liknande roll med erfarenhet av produktionskostnader och lagerredovisning. Du har god förståelse för redovisning och gillar en blandning av extern redovisning och analys. Som person är du strukturerad och analytisk med ett nyfiket sinne där du kontinuerligt vill lära dig mer inom både redovisning och controlling.

Du har god vana från något av de stora ekonomisystemen. Coherent arbetar i Hyperion och Oracle vilket är ett plus men inget krav. Då Coherent är ett internationellt bolag vill vi att du är flytande i engelska, både skriftligt och muntligt.

 

 

Alla lediga jobb