TNG
Controller till Deloitte i Stockholm

Controller till Deloitte i Stockholm

Vi söker nu en Controller till Deloitte för en varierad roll på deras interna ekonomiavdelning i Stockholm. Läs mer och sök idag!

Uppdragsgivare Deloitte
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-04-12
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Amanda Karlsson
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Amanda Karlsson

073-153 61 74

Vi söker nu en Controller till Deloitte för en varierad roll på deras interna ekonomiavdelning i Stockholm. Läs mer och sök idag!

Vill du utvecklas i rollen som Controller i en roll med stor omväxling? Trivs du att jobba självständigt och driva ditt egna arbete? Deloitte i Stockholm söker nu en Controller för ett långt uppdrag som sträcker sig över ett år. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Controller på interna ekonomiavdelningen på Deloitte får du ta dig an en roll med variation i arbetsuppgifterna och ett stort ansvar, då du själv får driva ditt arbete framåt. Då ekonomiavdelningen står inför en implementering av ett nytt affärssystem kommer du att stötta de befintliga i teamet med arbetsuppgifter, högt som lågt. Detta ger dig möjligheten att bredda dina kunskaper samtidigt som du får samarbeta med erfarna Business Controllers och andra kontakter internt. Här blir du en del av ett team med trevliga och och kompetenta kollegor. 

Du kommer att arbeta ute hos Deloitte som konsult via TNG under hela uppdragsperioden. För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Controller kommer du att stötta det befintliga teamet vilket gör att arbetsuppgifterna anpassas där efter. Detta kan exempelvis innebära:

 • sammanställa statistik och rapportera till SCB
 • ansvara för viss rapportering
 • delta i månads- och årsbokslut
 • besvara ad-hoc frågor både inom avdelningen och organisationen
 • vara delaktig i förändringsprojekt
 • driva dina egna projekt

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid med arbetstider måndag till fredag kl. 08.00 - 17.00 (08:00-16:00 mellan 15 jun-15 sep). Detta är ett konsultuppdrag som är tänkt att starta omgående och är tänkt att pågå ett år framöver, med eventuell möjlighet till förlängning. Du kommer att jobba i ett team med 5 stycken kollegor. Kontoret ligger i fina lokaler centralt vid Rehnsgatan nära Rådmansgatans tunnelbanestation i Stockholm city med närhet till mycket goda kommunikationer. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

 • Du har en avslutad universitet/högskoleutbildning eller annan eftergymnasial utbildning inom ekonomi.
 • Viss erfarenhet av att jobba med redovisning eller som controller.
 • Du har mycket goda kunskaper inom Excel.
 • Du har god system/datorvana och behärskar Office-paketet, har du tidigare erfarenhet av Maconomy är det meriterande.
 • Du har en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska såväl som engelska.

Som person är du självständig, strukturerad och tycker om att lösa problem på ett kreativt sätt. Du har ett systematiskt arbetssätt, klarar av att arbeta under ett högt tempo och ser till att alla dina uppgifter blir utförda. Du är nyfiken och tycker det är kul att ta dig an nya uppgifter och vidga dina kunskaper. Flexibilitet och prestigelöshet är viktigt för att trivas i rollen då nivån på arbetsuppgifterna kommer att variera. Du är duktig på att kommunicera då du samarbetar med andra i teamet.

Deloitte

Deloitte

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade tjänster till noterade och privatägda klienter inom en mängd branscher. Deloitte assisterar fyra av fem företag på Fortune Global 500® genom ett globalt nätverk av medlemsfirmor i mer än 150 länder. Med spetskompetens av världsklass och högkvalitativa tjänster hjälper vi våra klienter att lösa deras mest komplexa utmaningar. För ytterligare information om hur Deloittes mer än 244 000 medarbetare arbetar för att göra verklig skillnad, följ oss på LinkedIn och Twitter.

Uppdragsgivare Deloitte
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-04-12
Amanda Karlsson
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Amanda Karlsson

073-153 61 74

Räkna ut avståndet till jobbet

Rehnsgatan 11, Stockholm