TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Controller till Deloitte i Stockholm

Vi söker nu en Controller till Deloitte för en varierad roll på deras interna ekonomiavdelning i Stockholm. Läs mer och sök idag!

Vill du utvecklas i rollen som Controller i en roll med stor omväxling? Trivs du att jobba självständigt och driva ditt egna arbete? Deloitte i Stockholm söker nu en Controller för ett långt uppdrag som sträcker sig över ett år. Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som Controller på interna ekonomiavdelningen på Deloitte får du ta dig an en roll med variation i arbetsuppgifterna och ett stort ansvar, då du själv får driva ditt arbete framåt. Du kommer att stötta de befintliga i teamet med arbetsuppgifter, högt som lågt. Detta ger dig möjligheten att bredda dina kunskaper samtidigt som du får samarbeta med erfarna Business Controllers och andra kontakter internt. Här blir du en del av ett team med högt motiverande och drivna erfarna kollegor.

Du kommer att arbeta ute hos Deloitte som konsult via TNG under hela uppdragsperioden. För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Centralt kontor
Centralt kontor

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Tjänsten är på heltid med arbetstider måndag till fredag kl. 08.00 - 17.00 (08:00-16:00 mellan 15 jun-15 sep). Detta är ett konsultuppdrag som är tänkt att starta omgående och är tänkt att pågå ett år framöver, med eventuell möjlighet till förlängning. Du kommer att jobba i ett team med 5 stycken kollegor. Kontoret ligger i fina lokaler centralt vid Rehnsgatan nära Rådmansgatans tunnelbanestation i Stockholm city med närhet till mycket goda kommunikationer.

Våra förväntningar

Som person är du självständig, strukturerad och tycker om att lösa problem på ett kreativt sätt. Du har ett systematiskt arbetssätt, klarar av att arbeta under ett högt tempo och ser till att alla dina uppgifter blir utförda. Du är nyfiken och tycker det är kul att ta dig an nya uppgifter och vidga dina kunskaper. Flexibilitet och prestigelöshet är viktigt för att trivas i rollen då nivån på arbetsuppgifterna kommer att variera. Du är duktig på att kommunicera då du samarbetar med andra i teamet.

 

Alla lediga jobb