TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Controller till fastighetsbolag i Göteborg

Noggrann och ansvarstagande controller till centrala Göteborg

Du tillhör ekonomiavdelningen som ansvarar för bolagets redovisning och ekonomifrågor. Fastighetsbeståndet är varierat och du kommer få jobba med engagerade kollegor som arbetar tillsammans för att vårda och utveckla fastigheterna.

Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag på minst två år med start i mitten av augusti.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du erbjuds ett jobb hos en stor fastighetsägare där jobbet kommer vara varierande, spännande och fullt med utmaningar.

För oss på TNG är det också oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Vår kund arbetar ständigt med att förbättra sina processer och arbetssätt, de vill gärna att du bidrar till detta genom att se till helheten i organisationen och bidrar med dina erfarenheter.

Du kommer arbeta i Agresso.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du arbetar tillsammans med sju andra kollegor och rapporterar till chef för ekonomi och inköp. Du är placerad i fina lokaler centralt i Göteborg.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har erfarenhet av redovisning och ekonomisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande. Du har jobbat med uppföljning och analys, ekonomisk styrning, löpande redovisning, reskontra samt avstämningsarbete. Har du erfarenhet av redovisning inom fastighetsbranschen är detta meriterande.

Som person är du serviceinriktad, ansvarstagande och noggrann. Eftersom rollen innehåller varierande arbetsuppgifter är det bra om du är flexibel har lätt för att samarbeta med andra. Arbetsuppgifterna förutsätter att du behärskar Office-paketet samt har vana av arbete i affärssystem.

Alla lediga jobb