TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Controller till Fitness24Seven i Lund

Affärsmässig Controller till Fitness24Sevens huvudkontor i Lund med fokus på internationella marknader!

Vi söker nu en affärsmässig Controller till Fitness24Seven för att förstärka Ekonomiavdelningen vid huvudkontoret i Lund. Du kommer att vara drivande som en del i Controllingteamet med ansvar för nuvarande 6 marknader i tre kontinenter men också delaktig i arbetet kring framtida nya marknader.

Tycker du att det låter intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här erbjuder vi dig möjligheten att arbetat med ekonomi inom en internationell och mycket expansiv verksamhet som brinner för hälsa och träning. I denna tjänst får du stor möjlighet att utvecklas tillsammans med ett härligt och engagerat team. Självklart får du träna gratis på Fitness24Sevens anläggningar och tillsammans med dina kollegor inspirera varandra och andra till ett mer aktivt hälsosamt liv!

6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård
Gym på kontoret
Gym på kontoret
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

För att lyckas i rollen behöver du ha en god förståelse för, och ha intresse av, att kombinera redovisning med affärsnära analyser och uppföljningar, samt vara van vid att hantera stora datamängder.
Du ingår i ett team på fyra controllers och rapporterar till CFO. Tjänsten är placerad på Fitness24Sevens huvudkontor i Lund. Du ser resor i tjänsten som ett positivt inslag i ditt arbete.

VEM ÄR DU?

Då rollen innebär många kontaktytor så är det viktigt att du är en lyhörd och smidig person som på ett pedagogiskt och lättillgängligt sätt kan kommunicera ekonomisk information. Vidare levererar du med hög kvalitet och du besitter förmågan att på ett självständigt sätt driva ditt arbete framåt. Att kunna tänka nytt och bidra med nya perspektiv är en god egenskap för att nå framgång i rollen. Slutligen tror vi att du är en "doer" i den bemärkelsen att du med energi och vilja driver arbetet hela vägen in i mål.

Alla lediga jobb