TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Controller till Hägersten Församling

En av Svenska Kyrkans största församlingar, Hägersten, söker nu en Controller för en ny och spännande tjänst!

Gillar du att underhålla och förbättra rutiner? Söker du en roll där du får ägna dig åt analys den ena dagen och personalfrågor den andra? Då är detta drömjobbet för dig. Hägersten Församling söker nu en Controller för en mångfacetterad roll där du själv kommer att få vara med och utforma tjänsten.

Tjänsten är på deltid, vilket motsvarar 60%.

Ditt anställningserbjudande

En spännande roll där du som medarbetare får vara med och bygga upp rollen. På din avdelning kommer du ha personalansvar för tre personer. En av dessa är ekonomiassistent och de andra är så kallade kyrkoskrivare. Deras uppgift är att boka alla kyrkliga handlingar (begravningar, dop och vigslar) samt bokning av all annan verksamhet som församlingen bedriver. Du kommer att rapportera till den Administrativa chefen. Tjänsten är på 60% och dina arbetsdagar kommer att vara tisdag, onsdag och torsdag.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Flextid
Flextid

Dina arbetsuppgifter

Några av dina arbetsuppgifter:

 

Värt att veta

Församlingen har god ekonomi och en vacker arbetsmiljö. Du välkomnas till härliga lokaler där du kommer bli en del av ett trevligt gäng som alla bidrar till ett öppet och inkluderande arbetsklimat.

Arbetsplatsen är från 1960-talet och är tillgänglig för rullstol eller rollator. Det finns en ramp för att komma in. Har du behov av mer individuella anpassningar, har församlingen kunskap om Bidrag till arbetshjälpmedel.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning mot redovisning/finans eller motsvarande. Du har erfarenhet av att arbeta med löpande bokföring då du har en stöttande funktion till ekonomiassistenten. Vidare har du erfarenhet av att analysera och förmågan att utveckla systemkrav och flöden. Vi ser även att du kan hantera systemparametrar och gränssnitt i ekonomi-, löne- och tidrapporteringssystem. Har du erfarenhet av att arbeta på revisionsbyrå och arbetsledning är detta meriterande. Du inser vikten av att arbeta metodiskt och att dokumentera.

Som person är du strukturerad och noggrann. Då du har personalansvar är en god kommunikationsförmåga och pedagogik högt värdesatt. Du har inga problem att arbeta självständigt och besitter god initiativförmåga för att få saker att hända.

Alla lediga jobb