TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassitent / Junior Controller

Vi söker en junior controller för ett konsultuppdrag till framstående teknikföretag inom energibranscheni Finspång

Utbildad företagsekonom med erfarenhet av att arbete inom redovisning eller i starten av din karriär som controller? Vill du jobba i en spännande och dynamisk miljö hos en ledande aktör inom energibranschen i Finspång? Då kan detta vara något för dig! Vi söker företagsekonom för ett konsultuppdrag med start omgående till mars 2024. Remote arbete tillämpas och du har möjlighet att arbeta 50% hemifrån.

Låter detta intressant? Varmt välkommen med din ansök redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Som junior controller kommer du att bli en viktig del av företagets finansteam och arbeta nära olika funktioner. Du komer att bli en del av ett engagerat och innovativt team som arbetar för att göra en positiv inverkan på vår planets framtid.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Din arbetsuppgifter är bland annat att:

Värt att veta

Som konsult hos TNG får ett omväxlande arbete med möjligheten att vidareutveckla din karriär!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Våra förväntningar

Du har mycket goda kunskaper i MS Excel. Erfarenhet av SAP och andra finansiella verktyg som Clique, Tableau och SAC är meriterande. Som person är du strukturerad, noggrann och analytisk med en vilja att hitta nya arbetssätt och förenkla processer.

Alla lediga jobb