TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Controller till Nordion Energi AB i Malmö

Är du en affärsmässig Controller som tycker om att utveckla och bygga nytt? Sök då denna rollen hos Nordion Energi AB!

Nordion Energi är en ny energikoncern med höga ambitioner och en kapitalstark ägare. Vi vill ge kraft åt samhällets energiomställning och göra grön energi möjlig för alla. Företaget är under stark utveckling och förändring och behöver rekrytera en duktig och drivande Controller till financeteamet i Malmö.
Vill du vara med att utveckla ekonomifunktionen i en riktning som stödjer företagets ambitioner? Varmt välkommen med din ansökan.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Swedegas är ett infrastrukturföretag som äger det svenska stamnätet för gas i sydvästra Sverige, och Weum är landets största gasdistributör. Vi börjar nu bygga en energikoncern med ett bredare utbud av hållbara lösningar för framtidens energiförsörjning - Nordion Energi AB. Vi behöver dig, en ytterligare viktig medarbetare för att ta oss vidare på resan. 

Bonus
Bonus
Friskvård
Friskvård
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

För att lyckas i rollen behöver du ha en god förståelse för, och ha intresse av, att kombinera redovisning med affärsnära analyser och uppföljningar, samt vara van vid att hantera stora datamängder.
Du ingår i ett team på fem personer och rapporterar till CFO. Tjänsten är placerad på Nordion Energis huvudkontor i Malmö.

VEM ÄR DU?

Då rollen innebär många kontaktytor så är det viktigt att du är en lyhörd och smidig person som på ett pedagogiskt och lättillgängligt sätt kan kommunicera ekonomisk information. Vidare levererar du med hög kvalitet och du besitter förmågan att på ett självständigt sätt driva ditt arbete framåt. Att kunna tänka nytt och bidra med nya perspektiv är en god egenskap för att nå framgång i rollen. Slutligen tror vi att du är en "doer" i den bemärkelsen att du med energi och vilja driver arbetet hela vägen in i mål.

Alla lediga jobb