TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Controller till Södertälje, Stockholm!

Har du ett stort intresse för siffror och analys och letar efter en spännande karriärmöjlighet som Business Controller?

Nu söker vi en kommunikativ och engagerad Business Controller till vår kund i Södertälje, Stockholm! Du kommer arbeta nära ledningen för att analysera företagets ekonomiska data och identifiera möjligheter till förbättring. Har du starka analytiska färdigheter och har erfarenhet av att arbeta med budget, uppföljning och prognos i större organisationer? Har du dessutom god samarbetsförmåga och trivs i en prestigelös miljö? Då är det dig vi söker!

Detta är ett konsultuppdrag på 70% med start i september som pågår till slutet av januari.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:

Värt att veta

Det här är ett konsultuppdrag på 70% med start i september som pågår till slutet av januari. Du kommer vara anställd av TNG men jobba i vår kunds lokaler i Södertälje, möjlighet till hybridarbete finns. Du kommer tillhöra ett team på fyra personer och kommer arbeta nära ledningen och chefer.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen ser vi att du tidigare har arbetat med budget, uppföljning och prognoser i större organisationer samt har en universitetsutbildning inom ekonomi. Du är noggrann, analytisk och självgående i ditt arbete. Vidare talar och skriver du svenska obehindrat. God systemvana är ett krav och det är meriterande om du tidigare har arbetat i UBW (agresso) och/eller mercur. För att trivas i rollen bör du ha god samarbetsförmåga samt vara kommunikativ, prestigelös och öppen.

Alla lediga jobb