TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Controller till Swedbank i Stockholm

Ta nästa steg i din karriär och bli en del av Swedbanks team som Controller i Stockholm!

Är du en erfaren Controller som är redo för nya utmaningar? Trivs du med att utvecklas och göra en verklig skillnad genom din analytiska förmåga, ansvarskänsla och förmåga att arbeta både självständigt och i team? Vill du vara en del av ett framstående team inom Swedbank?

Då har vi ett spännande uppdrag för dig som Controller med start omgående och som sträcker sig 10 månader framåt med chans till förlängning.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som Controller kommer du tillhöra ett innovativt team om 3 personer, du välkomnas till fina lokaler i Sundbyberg, Stockholm!

Du kommer vara anställd vid oss på TNG under uppdragstiden. Hos oss på TNG är du alltid en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Rollen kommer att fokusera på en ny enhet som fokuserar på data transformation. Då rutiner, processer samt rapporteringsstrukturer inte är satta kommer du att vara med och utveckla dessa vilket krävs att man trivs i en organisation där man få ta mycket eget ansvar samt trivs i en roll där egna idéer och lösningar välkomnas!

Som erfaren Controller kommer dina arbetsuppgifter att inkludera:

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag med önskad start omgående som pågår i 10 månader, med möjlighet till förlängning. Arbetet sker på huvudkontoret i Sundbyberg, Stockholm minst 2 dagar i veckan. Arbetstider är vanliga kontorstider. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har erfarenhet av att ha arbetat som Controller 5-10 år. 

Din analytiska förmåga och ansvarskänsla kommer att vara avgörande. Vi värdesätter också din förmåga att jobba både självständigt och i team, samt din vana att ta egna initiativ och få saker att hända. 

Det är också viktigt att du kan leva efter Swedbanks företagsvärderingar - Öppen, Enkel och Omtänksam - för att skapa en positiv arbetsmiljö.

Alla lediga jobb