TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Controller till uppdrag i Göteborg

Nu söker vi dig som vill jobba som controller hos vår kund inom bygg- och fastighetsbranschen i Göteborg.

Har du erfarenhet i rollen som controller och söker nytt uppdrag? Har du möjlighet att starta omgående eller direkt efter sommaren? Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har uppdrag inom kommunal eller privat verksamhet, båda uppdrag erbjuder en möjlighet till anställning om du trivs.

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag och förtjänar därför trygghet på din arbetsplats!

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

 

Värt att veta

Vi kan erbjuda dig ett konsultuppdrag som varar minst 6 månader på ett centralt kontor i Göteborg. För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester och din egna konsultchef.

Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Självklart är du del av gemenskapen på företaget, får en introduktion som nyanställd och har en arbetsledare som hjälper dig på plats, samt en konsultchef från TNG som stöttar på distans.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen krävs följande:  

Då våra kunder är verksamma inom fastighetsbranschen är kunskap kring fastighetsekonomi meriterande men inget krav. Att kunna kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift är ett krav. 

Alla lediga jobb