TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Customer Base Manager till Tele2 Stockholm.

Tele 2 söker dig som kan bidra med din kommersiella erfarenhet för att öka företagets tillväxt och skapa större värde till kunden.

Vill du jobba i en kommersiell roll med stor påverkan? Trivs du med att använda data och analyser för att fatta kundfokuserade beslut och bidra till företagets tillväxt? Vill du vara med att möjliggöra ett samhälle med obegränsade möjligheter?

Som Customer Base Manager på Tele2 utvecklar du strategier för TV & Play-tjänster. Dina mål kommer att vara att minska kundbortfall (churn), öka värdet och stödja korsförsäljning.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Genom att arbeta hos Tele2 kommer du till en kreativ och flexibel arbetsmiljö. Du kommer att vara en del av en kultur där lagarbete och inkludering leder vägen framåt. Varje anställd är viktig för företagets framgång och du kommer alltid att få påverka ditt arbete. Tele2 ger dig möjlighet att växa och utvecklas genom interna vägar inom organisationen. Du välkomnas till ett modernt kontor i Kista.

Du erbjuds flexibla arbetstider, lunchförmån och möjlighet till hybridarbete några dagar i veckan samt 6 veckors semester. Övriga förmåner är även rabatterat mobil-, bredbands- och tv-abonnemang, rabatterad massageförmån, pension och friskvårdsbidrag.

 

6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård
Lunchförmån
Lunchförmån
Distansarbete
Distansarbete

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du kommer att tillhöra ett multinationellt team om Customer Base Managers som även arbetar med Tele2 Mobile, Bredband och Comviq (Mobil) samt Konvergens & Hushåll. Du kommer att arbeta nära kollegor inom områden av gemensamt intresse. Våra kommersiella analyser och marknadsföringsteam utgör resten av Customer Value Management (CVM)-teamet.

Tele2s syfte är att möjliggöra ett samhälle med obegränsade möjligheter.
De lever efter tre värderingar (The Tele2 Way) – Reliable, Insight Driven och Collaborative.

Tjänsten är placerad på deras moderna huvudkontor i Kista, Stockholm. En viktig del för bolaget är att skapa en inkluderande kultur där alla former av mångfald syns. Engelska är företagets koncernspråk.

Våra förväntningar

Du har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet och är bekväm med att arbeta i en engelsktalande miljö. Du har en stark analytisk förmåga, är van att jobba med finansiella analyser inklusive ROI och har goda kunskaper i Excel. 

Som person tycker du om utmaningar, är en teamplayer och förstår vikten av ansvar under frihet. 

Alla lediga jobb