TNG
Customer Project Manager till HL Display

Customer Project Manager till HL Display

Vi söker en administrativ projektledare med erfarenhet av produktion till det internationella företaget HL Display i Stockholm!

Arbetsgivare HL Display AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-11-24
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Martin Andersson
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Vi söker en administrativ projektledare med erfarenhet av produktion till det internationella företaget HL Display i Stockholm!

Har du jobbat som projektkoordinator och är en administratör ut i fingerspetsarna? Är du strukturerad, älskar att driva snabba projekt och är redo för nästa steg i karriären? Här får du möjlighet att ta eget ansvar och driva processer men fortfarande är en del av ett vasst team där samarbete och arbetsglädje står högt på agendan.

HL Sverige AB är ett Globalt och världsledande företag som erhåller kompletta butikslösningar till kända varumärken inom dagligvaruhandeln. HL Display är idag representerat på 70 marknader över hela världen och skapar attraktiva och innovativa butikslösningar för att skapa fantastisk shoppingupplevelse. Välkommen till oss!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du möjlighet att jobba med kundprojekt tillsammans med ett kreativt designteam och säljteam där du är det självklara mittpunkten. Du får också:

  • Spännande och varierande arbetsuppgifter i nära samarbete med nordiska kunder i en internationell miljö
  • Gedigen upplärningsperiod som innefattar produktkännedom, processflöden och besök hos våra olika fabriker och kollegor i Europa
  • Förmåner och frihet under ansvar. Vi har arbetstidsförkortning, friskvård och rikskort – något som verkligen uppskattas av oss som jobbar här.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som CPM hos HL Display kommer du att driva och vara delaktig i projekt av varierande storlekar. Du kommer att ha ett övergripande ansvar för att genomföra kundprojekt tillsammans med KAM-teamet, design och ingenjörer men även gentemot våra egna fabriker och externa samarbetspartners. I ditt dagliga arbete kommer du bland annat att:

  • Upprätta tydliga projektplaner, offerera, leveransbevaka och orderadministrera
  • Samordna operativt arbete när det behövs samt kvalitetssäkrar produktioner och leveranser
  • Ha stora möjligheter att utveckla dig själv och ta ägandeskap för dina projekt
  • Sköta hela processen från start till leverans och besöka butiker inom dagligvaruhandeln, apotek samt övrig retail för att kunna säkerställa projektet på bästa möjliga sätt
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten ligger i fräscha lokaler nära vattnet i Nacka Strand som erbjuder fina omgivningar med närhet till service och goda kommunikationer.

Du erbjuds en gedigen introduktion samt därefter kontinuerlig utbildning. Här erbjuds du en flexibel arbetsplats och frihet under ansvar samt fina förmåner såsom arbetstidsförkortning, tjänstepension, kollektivavtal, friskvårdsbidrag samt rikskortet. Tjänsten förväntas tillsättas enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Du har ett par års erfarenhet av att koordinera och administrera kundprojekt. Du arbetar kanske idag inom retail eller dagligvaruhandeln med produktionsledning eller produktionsflöden.

Det är meriterande om du har en utbildning inom projektledning, ser ledarskap som en viktig del av projektledning och är pragmatiskt lagd. Det är också bra om du hanterat olika affärssystem, specifikt Jeeves eller annat likvärdigt ERP system.

För att bli framgångsrik i denna roll behöver du kunna kommunicera på alla nivåer samt trivas med interna och externa kontakter. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Förmågan att hålla en hög servicenivå mot samtliga som är iblandade i projektet är en viktig framgångsfaktor.

HL Display AB

HL Display AB

HL Display är idag representerat på 70 marknader över hela världen och skapar attraktiva och innovativa butikslösningar för att skapa fantastisk shoppingupplevelse. Genom att förstå både konsumentens, varumärkets och butikens behov tillför HL Display lösningar som ökar försäljning, förenklar arbetet i butik, inspirerar - samtidigt som de värnar om en bättre miljö. HL Display arbetar med världens största butikskedjor och varumärken.

Från att ha startat som ett enmansföretag på 50-talet är HL Display idag ett internationellt företag som fortfarande har kvar sin entreprenöriella själ. För rätt person, som trivs i en internationell miljö, innebär det stora möjligheter till vidareutveckling.

Arbetsgivare HL Display AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-11-24
Martin Andersson
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Räkna ut avståndet till jobbet

Cylindervägen 18