TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Customer Relations Agent till kund i Malmö

Customer Relations Agent till längre uppdrag i Malmö sökes!

Är du serviceinriktad och trivs att arbeta i en serviceroll? Nu finns chans till ett längre uppdrag inom kundtjänst med start omgående.

Vi söker en kundservicemedarbetare, Customer Relations Agent, för ett konsultuppdrag med start omgående till vår kund i centrala Malmö.

Är du strukturerad och tycker om att jobba självständigt? Då kan den här tjänsten vara något för dig.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och som förväntas pågå under ca. 6 månader med möjlighet till förlängning.

För oss på TNG är det också oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I rollen ingår bland annat:

 

Värt att veta

Du är anställd som konsult hos oss på TNG och har en dedikerad konsultchef vid din sida, som säkerställer din trivsel och utveckling under uppdragets gång.

Våra förväntningar

Vi söker dig med erfarenhet av en liknande roll inom kundservice gärna turism eller resebyrå. Det är meriterande om du har erfarenhet från flyg eller transportbranschen.

Som person är du ansvarstagande och strukturerad med en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Du är en lagspelare som trivs att arbeta i grupp samt ödmjuk som person. Vidare är du noggrann i ditt arbetssätt samtidigt som du är mån om att arbeta effektivt för att upprätthålla både kvalitet och uppsatta tidsramar.

Rollen kräver god datorvana samt goda kunskaper i svenska i både i tal och skrift.
Det är även ett krav att du har erfarenhet av systemet Amadeus sedan tidigare. 

 

Alla lediga jobb