TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Customer service till större företag

Customer service / produktionsplanerare med kundfokus till större företag i Örebro län.

Är du en nyfiken, utvecklingsorienterad och relationsbyggande person med en passion för att skapa långsiktiga relationer? Trivs du i en roll där du kan vara både systematisk och drivande samtidigt som du hanterar många kontaktytor? Då har vi den perfekta möjligheten för dig!

Just nu söker vi en engagerad individ som vill jobba inom kundservice/produktionsplanering i ett växande internationellt företag utanför Örebro. Här får du möjligheten att vara en nyckelperson och vara med och forma företagets framtid, med fokus på att alltid sätta kunden i centrum.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I rollen erbjuds du att arbeta på ett expansivt och välmående företag med kunder i hela Europa. Du får goda möjligheter att påverka och utveckla rollen och möjlighet att arbeta med flera funktioner både inom och utanför koncernen. Givetvis finns det möjlighet att arbeta remote under några dagar per vecka. 

Inledningsvis är detta ett konsultuppdrag på sex månader med goda möjligheter att bli överrekryterad till vår kund efter uppdragets slut. Som konsult omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och våra andra förmåner.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

 

Värt att veta

Som kundservice / produktionsplanerare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ha en löpande proaktiv dialog med dina kunder i Europa samt med vår produktionsavdelning och legotillverkare i Sverige. Du hanterar både den operativa och taktiska dialogen med kunderna samt stöttar dem vid olika typer av frågeställningar, ofta i samråd med dina kollegor på företaget.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har relevant utbildning och tidigare erfarenhet av en kundnära roll, en teknisk förståelse och som brinner för service mot kund. Det är meriterande om du har erfarenhet av produktionsplanering eller materialstyrning.

Du är initiativrik, arbetar gärna med långsiktiga relationer, är självständig och lösningsfokuserad samt vill finna bästa lösningen för kund. Vidare ser vi att du besitter goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift. Då vårt planeringsverktyg är i Excel, behöver du även goda kunskaper i det.

Alla lediga jobb