TNG
Customer Service till välkänt bolag i Göteborg

Customer Service till välkänt bolag i Göteborg

Brinner du för administration och service? Till vår kund i Göteborg söker vi nu en Customer Service till deras orderavdelning!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2021-07-04
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Martin Andersson
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Brinner du för administration och service? Till vår kund i Göteborg söker vi nu en Customer Service till deras orderavdelning!

Här får du arbeta med support över telefon och mejl och du kommer få stor nytta av dina tidigare administrativa kunskaper. Har du dessutom arbetar med ordhantering och licenser, samt gillar att lösa problem så är detta jobbet för dig!

Vår klient är en ledande global koncern som erbjuder programvaror och system som underlättar för yrkespersoner inom ekonomi och redovisning. På avdelningen Customer Service stöttar du deras kunder med support och administrerar order och blir en viktig del av orderhanteringen.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att arbeta i ett team med engagerade, professionella och trevliga kollegor. Vi erbjuder ett arbete i en ledande global koncern och här kan du på sikt skaffa dig större erfarenheter inom programvaror och ekonomi. 

Tjänsten ska tillsättas efter sommaren och börjar först i månadsskiftet augusti, september. Konsultuppdraget är på ca: 6 månader med goda möjligheter till förlängning eller för rätt person en anställning hos vår klient.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Customer Service kommer du stötta upp med administrativa uppgifter inom orderhantering.

Arbetsuppgifterna är bland annat:

 • Lägga in ordrar i företagets affärssystem SAP
 • Säkerställa och redigera förändringar i SAP
 • Kundsupport via mail och telefon
 • Underhåll av kundregister (Salesforce) och att skapa licenser
 • Administration av utbildningsverksamhet
 • Viss GDPR-administration och kredithantering
 • Lättare fakturering och annan allmän administration
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vår klient sitter i anrika Amerikaskjulet vid Södra älvstranden, lokaler med fantastisk utsikt och med bra kommunikationer. Under pågående pandemi arbetar samtliga medarbetare hemifrån och du kommer att erbjudas en gedigen introduktion och upplärning digitalt. På sikt ser man en återgång till kontoret under hösten för samtliga medarbetare.

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet där du blir anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vår klient. Givetvis omfattas du av kollektivavtal, försäkringar och våra andra förmåner.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att snabbt kunna sätta dig in i arbetsuppgifterna måste du ha tidigare erfarenhet från en administrativ roll. Har du även erfarenhet av orderhantering ser vi det som mycket meriterande. I rollen som Customer Service behöver du kunna uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska, både i tal och i skrift. Det är starkt meriterande om du är en van användare av affärssystemet SAP.

Vi önskar att du också har:

 • Några års yrkeserfarenhet av en liknande position.
 • Kunskap om olika affärssystem, SAP är meriterande
 • Kunskap om olika CRM-system, Salesforce är meriterande
 • Erfarenhet av att supporta företag, B2B


Som person är du trygg och självständigt och gillar att driva och strukturera ditt arbete på egen hand. Du är organiserad, samarbetsvillig och strukturerad och gillar att prestera under press. Vi ser också att du är en person som motiveras av att lära dig nya saker och tycker om att ge förstklassig service till både chefer och medarbetare med hög integritet.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-07-04
Martin Andersson
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Räkna ut avståndet till jobbet

Östra Hamngatan 16