TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Dansktalande kundservice till Prenax

Relationsbyggande administratör med kundansvar sökes till det globala Prenax i Kista.

Nu söker Prenax en dansktalande kundansvarig till vår kundserviceavdelning i Stockholm. Vi arbetar i en internationell miljö där våra kunder kontaktar dig direkt när de behöver hjälp. Ditt ansvar blir att bygga vidare på relationen och skapa en kundupplevelse över förväntan. Här kommer du löpande utveckla din kunskap inom kundservice och tillsammans med vårt erfarna team fortsätta leverera en kundnöjdhet på över 97 %.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ett arbete där högkvalitativ service, långsiktigt goda relationer och administration är i fokus. Du blir en del av Prenax nordiska kundtjänst som ansvarar för att leverera professionell och värdeskapande service åt flera återkommande stora företag och myndigheter med långa avtal. Rollen innebär även löpande kontakt med flertalet internationella förlag.

Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Flextid
Flextid
Gym på kontoret
Gym på kontoret

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Prenax nordiska kundtjänst hanterar ärenden för Sverige, Norge, Danmark och Finland. Tjänsten är på heltid, med arbetstider mellan 8 och 17. Start omgående, efter överenskommelse. 

Anställningen kommer att inledas med en introduktionsutbildning där du som anställd får all information och verktyg för att på ett effektivt och professionellt sätt ha möjlighet att komma in i din nya roll. Som kundansvarig rapporterar du till företagets Operations Manager.

VEM ÄR DU?

Alla lediga jobb