TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Dansktalande kundtjänst till Memira i Stockholm

Vi rekryterar en dansktalande medarbetare till Memiras kundtjänst! Pratar du danska och har ett stort intresse för kundservice?

Vill du jobba inom kundservice och engageras du av att hjälpa människor? Motiveras du av en kommunikativ roll där du dagligen får tala danska? Då kan detta vara ett jobb för dig! Memira Eyecenter i Stockholm söker dig som vill jobba med kundtjänst på ett innovativt företag. Du erbjuds en roll med bra arbetsvillkor och frihet under ansvar. Låter detta lockande? Skicka in din ansökan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Memira kommer du få vara en del av ett ledande, innovativt företag där du får du dagligen får göra en skillnad för kunderna. Memira Eyecenter fortsätter att växa och det finns goda möjligheter till karriärutveckling då du jobbar med utmanande uppgifter i en stimulerande arbetskultur. Du kommer bli väl omhändertagen under din första tid och har många kollegor som stöttar sig - allt för att du ska känna dig välkommen och lära dig jobbet på bästa sätt. Företagets ledord är att varje anställd är en viktig lagspelare som arbetar mot ett gemensamt mål. Ja, du läste rätt - här har vi en härlig gemenskap som ställer upp för varandra!

Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Centralt kontor
Centralt kontor

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du får ett gediget introduktionsprogram då många av de inkommande samtalen kräver klinisk kunskap. Som dansktalande kundtjänst kommer du ha nära kontakt med dina kollegor på andra avdelningar, men också externa parter såsom kunder, optiker, kirurger och kliniker. Du kommer att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Det här jobbet är på heltid, där du kommer jobba kontorstider. Start sker efter överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Den första tiden kommer du jobba på Memiras moderna kontor i Uppsala. Under hösten 2020 flyttar Memira Eyecenter in i det nya Eye Center of Excellence vid Karolinska universitetssjukhuset, i Solna. 

 

VEM ÄR DU?

För den här rollen tror vi att du: 

Som person ser vi att du är kommunikativ och lösningsorienterad samt att du tar stort ansvar över ditt arbete. Vidare motiveras du av att jobba självständigt mot uppsatta mål.

 

Alla lediga jobb