TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Nyfiken ETL-utvecklare till SEB i Stockholm

Bygg en helt ny plattform från grunden som Data warehouse- och ETL utvecklare hos SEB Pension & Försäkring!

Just nu befinner vi oss i ett spännande skede och vi ser fram emot att hälsa dig välkommen till SEB, Stockholm! Ta vara på vår unika möjlighet att få vara med och utveckla nästa generations informationsplattfrom från grunden som ETL-utvecklare. Här ges dina idéer utrymme när vi tillsammans kommer bygga ett nytt data warehouse. Du blir en del av ett energifyllt team med vänliga kollegor och en chef som är mån om din utveckling. Dessutom får du arbeta nära affären!

OM JOBBET

Motiveras du av tanken på att få jobba med ETL-utveckling och samtidigt vara nära affären? Här erbjudes en vardag där den ena dagen inte är den andra lik. Till exempel kommer du få: 

 

Du kommer att ingå i ett team på 15 personer varav nio stycken är placerade i Kuala Lumpur, Malaysia. I teamet finns ETL-utvecklare, testare och produktägare. I teamet finns också BI/dataanalys och kvalitetssäkring representerat. Arbetssättet är agilt enligt scrum. Du kommer att vara placerad i det nybyggda och prisbelönta kontoret precis vid Mall of Scandinavia.

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Gym på kontoret
Gym på kontoret
Livspussel
Livspussel
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

VEM ÄR DU?

Då vi är i färd med att bygga en ny informationsplattform/data warehouse så söker vi dig som är driven och nyfiken på att lära dig nytt. För att du ska komma till rätta i rollen har du ett naturligt intresse för affären.

Du är en erfaren utvecklare och väl bekant med ETL-utveckling. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och vill stötta kollegor i teamet. Du har vidare erfarenhet av SQL Server, SSIS och T-SQL. Då du kommer att jobba nära utvecklingsteamet i Kula Lumpur och då all SEB:s dokumentation sker på engelska behöver du tala och skriva engelska obehindrat. Svenska är också ett krav. Meriterande är erfarenhet av rollen som Scrum Master.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career 

Alla lediga jobb