TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Dataanalytiker till ICA Fastigheter

Vill du vara med och skapa förutsättningar för ICA Fastigheter att vara datadrivna i nästan allt de gör?

Vill du vara med och bidra till en God Morgondag med ICA Fastigheter där investeringsbeslut i hållbarhetsåtgärder baseras på faktiska data från våra fastigheter och andra källor?

Nu stärker Ica Fastigheter upp sitt IT-team med en dataanalytiker. Trivs du med att hämta in, bearbeta, strukturera, kravställa och visualisera data? Har du förmågan att se till både detaljer och helhet? Bra, då kan detta vara rätt jobb för dig!

För denna tjänst kan du ha en placering i Solna eller i Västerås.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

ICA Fastigheter erbjuder en position där du kommer att agera i en viktig roll hos en stark samhällsbyggare som skapar livfulla platser där människor vill bo, leva och verka. Länge. ICA Fastigheter har en hög ambition inom hållbarhet och att i att vara en organisation där beslut baseras på data, gärna automatiskt.

Ser du också möjligheterna med en datadriven verksamhet? Där beslut fattas baserat på insikter och analys och där de repetitiva besluten fattas automatiskt. ICA Fastigheter tycker att det är en av våra viktigaste vägar framåt. För det gör att de kan förenkla vardagen för både kunder och medarbetare och skapa ett större värde i samhället.

ICA Fastigheter är en långsiktig samhällsbyggare som utvecklar, bygger, äger och förvaltar socialt trygga och hållbara platser där människor bor, lever och verkar. Platser med alltifrån vård, bostäder, bibliotek, lager, kontor och kommersiell handel – alltid med ICA i centrum.

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Ny teknik
Ny teknik

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

2030 ska en automatiserad hållbarhetsredovisning finnas på plats och du kommer få vara med att identifiera vägen och arbetet dit.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har utbildning inom dataanalys eller statistik och gärna erfarenhet från Tableau. Som person är du analytisk och väldigt pedagogiskt lagd och kan förvandla data till insikter för vårt bolag. Det är meriterande om du har kännedom om energidata och annan fastighetsdata - om hur de vanligtvis rapporteras och hur data ser ut.
Rollen kräver att du talar och skriver svenska flytande.


Vi tror att du som söker har ett stort eget driv – du är pragmatisk och resultatinriktad. Att arbeta noggrant är en självklarhet för dig och du är mån om att leverera med god kvalitet. I rollen kommer du att arbeta nära många delar av verksamheten och det är därför viktigt att du är bra på att kommunicera och samarbeta. En pedagogisk ådra är till stor hjälp

Du drivs av att förstå ax-till-limpa och att arbeta genom hela lösningen. Du är bra på att omvandla komplex data till affärsvärde. För att lyckas arbetar du analytiskt, strukturerat samt på ett snabbt och kundfokuserat arbetssätt.

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

Alla lediga jobb