TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Datadriven Produktägare till UR i Stockholm

Brinner du för att utveckla en produkt som verkligen gör skillnad på riktigt? Sök då tjänsten som Produktägare till UR, Stockholm!

Utbildningsradion (UR) befinner sig på en spännande resa och söker nu en datadriven och agil Produktägare som vill ta fram nästa generations plattform inom lärande. Som Produktägare hos UR kommer du att få utveckla produkterna UR-play, UR-skola samt vara med och ta fram morgondagens nya plattform för lärande via medier.

VI ERBJUDER DIG

Vi kan erbjuda dig en kreativ och stimulerande arbetsplats, där du kommer få stora möjligheter att fördjupa dig i UR:s produkter och tekniker. Här kommer du att arbeta med en produkt som är välkänd och mycket uppskattad av många användare. UR har en viktig funktion i samhället, där din roll kommer ha stor påverkan på dess framtida utformning och funktion.

Här kommer få en viktig roll med många spännande kontaktytor och möjligheter. Här tänker vi brett och långsiktigt; både när det gäller personal och produkt. Vi vågar innovera kring ny teknik och nya arbetssätt. Hos oss är olikheter utifrån kultur och personlighet viktigt för att kunna utveckla organisationen och produkterna och vi vill ta vara på just din förmåga att bidra. Här lyssnar vi på dina tankar och ser gärna att du kommer med nya idéer och nya sätt att arbeta med streaming inom lärande.

Livspussel
Livspussel
Centralt kontor
Centralt kontor
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Ny teknik
Ny teknik

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Produktägare hos UR kommer du att:

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer vara en del av UR Digital som idag är ca 20 personer i 3 team, där du kommer jobba övergripande och gränsöverskridande i teamen. Du kommer sitta i nybyggda lokaler i SVT-huset som ligger centralt vid Gärdet i Stockholm.

MER OM DIG

Vi söker dig som kan utmana oss med nya perspektiv och idéer, där vi gärna ser att du gillar siffror och brinner för att jobba data- eller hypotesdrivet. Vi ser gärna att du har en god förståelse för modern utveckling och ett intresse inom lärande. Här kommer du att jobba med en utforskande och användarcentrerad produktutveckling där tillit, prestigelöshet och empati kommer vara avgörande för att lyckas.

Som person ser vi gärna att du är kommunikativ och nätverkande, där du gärna diskuterar idéer och inspirerar dina kollegor med nya tankesätt och kreativa lösningar som gärna får vara databaserade och agila. Det viktigaste är dock din inställning och vilja att lära dig och utvecklas i en öppen organisation som kommer värna om dig och din utveckling!

Alla lediga jobb