TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Datakoordinatörer till storbank i Stockholm

Vill du vara med och säkerställa integritet och dataskydd hos bank i Stockholm? Vi söker självgående datakoordinatorer.

För kunds räkning söker vi två datakoordinator med systemkunskap. Du kommer arbeta med dataskydd och vara den som säkerställer GDPR och kundernas rätt till information. Bli en ovärderlig del av ett framåtblickande team i Group Privacy Office. Vi letar efter dig med stark IT-kompetens och affärsförståelse som är redo för din nästa utmaning i karriären.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG är du alltid en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Arbetet innefattar bl.a.:

I arbetet ingår också att utveckla och förfina arbetsprocessen genom att upprätta rutinbeskrivningar och mallar samt identifiera förbättringsmöjligheter (t.ex. automatisering).
Arbete sker hos Group Privacy Office (GPO) som är en del av "Information Security and Data Privacy" på banken, med första linjens ansvar för personuppgiftshanteringsfrågor och bankens efterlevnad av dataskyddsförordningen.

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag mellan perioden 14 februari – 13 augusti 2024 med möjlighet till hybridabete. Du arbetar kontorstider och utgår från bankens kontor i Stockholm.

Våra förväntningar

För att trivas och lyckas i rollen förväntas du ha en stark affärs- och verksamhetsförståelse för att navigera genom bankmiljön. Erfarenhet av att arbeta med system och IT är en grundläggande kompetens för att möta kraven i uppdraget. Din arbetsstil bör präglas av struktur, noggrannhet samt ett ansvarsfullt, självgående och drivande arbetssätt. Ett genuint intresse för integritets- och dataskyddsfrågor är också avgörande för att du ska kunna bidra på ett meningsfullt sätt inom rollen.

Alla lediga jobb