TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Deloitte söker en Receptionist till Göteborg

Vill du arbeta med service och gillar att ha många bollar i luften? Vi söker en receptionist som trivs i en internationell miljö!

Har du en känsla för service och vill bidra till att besökare och gäster känner sig välkomna på Deloittes kontor i Göteborg? Nu söker vi en receptionist till Deloitte där du får arbeta i receptionen med att ta ansvar för kontorsservice och konferenslokaler. Som person gillar du att ta egna initiativ och arbeta i en lösningsorienterad miljö. Vi erbjuder dig arbete i en snabbrörlig internationell miljö med attraktiva lokaler i centrala Göteborg. Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som receptionist på Deloitte får du användning av dina kunskaper inom service och administration. Med ett professionellt bemötande och ett effektivt arbetssätt blir du en uppskattad resurs i deras reception. Vidare erbjuds du:

Centralt kontor
Centralt kontor
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du kommer arbeta tillsammans med kontorets andra receptionist, där ni tillsammans servar kontor och reception i ett spännande affärsklimat med högt tempo och många kontaktytor. Du jobbar i ljusa och nyrenoverade lokaler, mycket centralt placerat i Göteborg. Du arbetar bekväma kontorstider, vardagar kl. 8-17.

 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har erfarenhet från en serviceinriktad roll med administrativa inslag, gärna kontorsassistent eller receptionist men även annan servicebakgrund är intressant. Det är viktigt att du trivs med att ta egna initiativ, ha mång bollar i luften samt vara flexibel i ditt arbetssätt. Som person ser vi dig som är noggrann med som också kan agera lösningsorienterat i olika arbetssituationer .

Då du kommer arbeta i ett globalt företag med både lokala och internationella kontakter behöver du kunna uttrycka dig mycket väl på svenska och engelska i tal och skrift. Att du generellt har god dator- och systemvana kommer vara avgörande för att lyckas i jobbet på Deloitte.

Alla lediga jobb