TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Deltid Administrativ researcher till ToFindOut

Nu söker vi efter en administratör / researcher på deltid, 50%, med möjlighet till heltid under sommaren. Sök redan idag!

Nu söker ToFindOut, det branschledande företaget inom bakgrundskontroller, en administrativ researcher / asisstent till deras researcherteam i Stockholm. Detta är en deltidstjänst (50%) som är perfekt för dig som vill utvecklas i en roll där du både får utveckla din administrativa och strukturerade ådra.

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Som researcher på ToFindOut kommer du att ingå i ett team som tillsammans hjälper kunder med deras bakgrundskontroller. Du kommer tillhöra ett grupp  med otroligt god harmoni och stämning där gemensamma styrkor är ansvar, empati och prestation.

ToFindOut har en ständig ambition om att leverera de bästa och mest heltäckande bakgrundskontrollerna. Dom ligger i framkant i branschen med egenutvecklade digitala gränssnitt för att kunna arbeta så effektivt som möjligt. De sitter i jättefina lokaler mitt i centrum på en tvärgata till Drottninggatan vid Norra bantorget. 

Inledningsvis är du anställd vid oss på TNG. Som konsult hos oss blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I rollen som administrativ researcher kommer din uppgift vara att ringa till öppna informationskällor hos exempelvis myndigheter eller domstolar. Det kan till exempel vara att ringa Skattemyndigheten för att kolla eventuella namnändringar, folkbokföringshistorik och in- och utvandringar eller till Transportstyrelsen för att kontrollera om personen har körkortsbehörigheter.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att:

Mycket av jobbet innebär att sitta i olika telefonköer där du samtidigt kommer jobba med exempelvis att:

 

Värt att veta

I denna roll kommer du att tillhöra ett team av 15 ambitiösa och kunniga medarbetare och utgår ifrån ToFindOuts moderna kontor vid Norra Bantorget, centralt i Stockholm. Detta är en deltidstjänst på 50%, med start omgående och möjlighet att jobba heltid över sommaren. Arbetstiderna är förlagda kl. 08 - 12, måndagar till fredagar. 

Eftersom detta är ett bemanningsuppdrag innebär det att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos ToFindOut AB.

Våra förväntningar

Vi söker dig som:

Som person ser vi att du:

Alla lediga jobb