TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Depåchef till Euromaint Rail

Är du en erfaren och affärsdriven ledare med intresse för teknik? EuroMaint Rail söker en depåchef till Hagalund, Stockholm

Söker du en roll där du har möjlighet att både påverka och underlätta tågresenärers vardag samtidigt som du bidrar till utvecklingen av EuroMaints verksamhet? Då är det här en roll för dig!
EuroMaint söker en Depåchef som ska ansvara för underhåll av tåg. Här får du möjligheten att leda ditt team och arbeta med att utveckla och säkra fordonen genom att bland annat följa upp statistik och bidra till bästa möjliga utveckling av underhållet av fordonsflottan.
Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos EuroMaint erbjuds du en varierande roll i en kundnära organisation i utveckling där du har stora möjligheter att påverka och utveckla verksamheten. Du kliver på tåget i en förändringsresa och kommer fortsätta att jobba mot en balanserad och lönsam produktionsenhet. EuroMaint är en flexibel och dynamisk organisation som uppmuntrar nytänkande.

I den här rollen får du vara med och sätta ny standard för svensk järnväg genom långsiktig hållbarhet och prestanda när det gäller effektivitet, engagemang, jämlikhet och säkerhet. Häng på!

 

6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Som Depåchef leder du dagligen 25 kompetenta och rutinerade medarbetare, där 5 är direktrapporterande till dig. Du kommer ansvara för utveckling, planering och styrning av depåns kapacitet och materialförsörjning samt för framtagande av strategi för att optimera resultat. Tjänsten är på heltid med start snarast möjligt. 

 

 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning och flerårig erfarenhet som ledare, gärna från en teknikintensiv verksamhet. Du har sannolikt tidigare haft eget budget- och resultatansvar, är van vid uppföljningar av nyckeltal, mätningar och rapporter samt har god erfarenhet av projektledning. Utöver det har du även drivit förändringsarbete i projektform.

Du är en stabil ledare som är trygg i sitt ledarskap och duktig på att coacha och utveckla genom delegering. Du har erfarenhet av förändringsarbete, är analytisk och affärsorienterad. Eftersom du har modet att prova nya angreppssätt är du även prestigelös, inkluderande och uppmuntrande med förståelsen om att personalen är företagets främsta resurs. Du är ansvarsfull, handlingskraftig och uppnår resultat med hög kvalité genom såväl självständigt arbete som i samarbete med andra. Vi söker en modig, engagerad och förtroendeingivande ledare med stort medarbetarfokus och teknikintresse som med en stark vilja och stor drivkraft motiverar sina medarbetare och utvecklar verksamheten.

Alla lediga jobb