TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Digital administratör på deltid till TNG Örebro

Vi söker två digitala administratörer till TNG i Örebro.Ta chansen att få ett extrajobb inom digital marknadsföring & försäljning!

På jakt efter ett utvecklande, flexibelt och viktigt extrajobb? Nu har du chansen att bli en del av vårt team inom Digital Sales Marketing! Du kommer arbeta deltid med fokus på supernischade e-postutskick och prospektering. Här får du möjligheten att vara med och bygga en bredare kundbas till TNG och dotterbolaget Ada Digital.

Som digital administratör kan du förvänta dig ett extrajobb inom digital försäljning och marknadsföring. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av allt från detektivarbete och CRM-system till enklare programmering och copywriting.

Låter det som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som digital administratör hos oss på TNG erbjuds du ett jobb att trivas på hos ett starkt varumärke som lever efter sina värderingar och vars vision är att se bortom fördomar. Du får även:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Ny Teknik
Ny Teknik
Centralt kontor
Centralt kontor
Flextid
Flextid

Dina arbetsuppgifter

I din roll som digital administratör kommer några av dina dagliga arbetsuppgifter vara att: 

Värt att veta

I din roll som digital administratör kommer du mestadels att sitta framför datorn tillsammans med ditt team och söka rätt på kontaktuppgifter eller fila på texten till ett säljande mail. 

Här blir du självklart en del av gemenskapen på TNG generellt och kontoret i Örebro i synnerhet. Du har ett viktigt jobb där din logik och kreativitet verkligen kan komma till användning. Liksom ditt intresse för digitala verktyg och marknadsanalys.

Vi söker dig som vill och kan jobba mellan 1-3 dagar per vecka. Du planerar dina veckor tillsammans med din närmsta chef. 

Våra förväntningar

Exakt vad du har gjort innan är inte det viktigaste – våra verktyg och metoder lär vi dig på plats. Men redan idag bör du:

 

Vi kommer testa alla sökande där vi framför allt letar efter dig som är:

Alla lediga jobb