TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör datainsamling till vår kund i Solna

Är du redo för en ny, spännande, utmaning? Sök jobbet som Administratör inom datainsamling till vår kund i Solna!

Som Administratör för datainsamling kommer du att ha ansvar för att samla in data för våra förpackningar inom "Egna märkesvaror". Du kommer att granska och fylla i data i vårt datasystem samt bibehålla goda relationer med nationella och internationella leverantörer. Det är ett spännande jobb som kommer att ge dig möjlighet att utvecklas inom ett växande företag. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG är du en viktig medarbetare som gör skillnad. Vi vet att du jobbar bättre med en trygg anställning; kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Som konsult på TNG är du viktig. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad medarbetare som spelar roll. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och konsultuthyrning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din tekniska kunskap, motivation och potential som spelar roll – och inte din ålder, kön, bakgrund, namn eller utseende.

Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos vår kund i Solna. Självklart är du del av gemenskapen på företaget och har en arbetsledare som hjälper dig på plats, samt en konsultchef från TNG som stöttar på distans.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Som Administratör för datahantering kommer dina primära arbetsuppgifter bland annat bestå av att:


• Kontakta leverantörer (både svenska och utländska) och be dem fylla i en mall/spec

• Genomgående granska inkomna ifyllda mallar

• Löpande föra in data manuellt i vår kunds datasystem

Värt att veta

Uppdraget är ett längre konsultuppdrag på 100% med start i februari.

Kontoret ligger i Solna och du har möjlighet att jobba hemifrån då uppdraget innebär en hybridlösning.

Våra förväntningar

Vi söker efter dig med god systemvana med erfarenhet av liknande administrativa uppgifter. Vi vill även att du har grundläggande kunskaper i Excel samt kommunicerar obehindrat på engelska och svenska då rollen innebär kontinuerlig kontakt med både nationella och internationella leverantörer.

Det är meriterande om du utöver god systemvana även kan hantera masterdata eller liknande inom produktutveckling. 

Som person har du lätt för att samarbeta och en förmåga att skapa nya relationer. Du är noggrann, självgående och tycker om att lösa problem.

 

Alla lediga jobb