TNG
Digital Content Specialist till TNG i Stockholm

Digital Content Specialist till TNG i Stockholm

Är du digital marknadskommunikatör och en fena på att skapa innehåll som genererar leads? Vi söker en Digital Content Specialist!

Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-02-20
6 v semester 6 v semester
Livspussel Livspussel
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Friskvård Friskvård
Julia Wengse
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Julia Wengse

0768 72 57 77

Är du digital marknadskommunikatör och en fena på att skapa innehåll som genererar leads? Vi söker en Digital Content Specialist!

Nu är det dags för vår Content Specialist att bli föräldraledig. Vi söker därför en person som vill vara med och skapa rekryteringsbranschens främsta digitala kundresa och utmana dina kollegor (och dig själv!) att tänka utifrån och in. Drivs du av att lyfta fram kundvärden framför processer och "branschlingo"? Är du en stjärna på att skapa innehåll som dagligen konverterar och ökar leadsgenerering? Bra! Sök då jobbet som Digital Content Specialist på TNG!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer dagligen få vara med och påverka hur TNG ska kommunicera och skapa marknadens bästa kundupplevelse digitalt. Vårt budskap och positionering kring fördomsfri rekrytering engagerar och intresserar vår målgrupp och det finns en ständig källa av innehåll och nyheter. Som Content Specialist kommer du skapa relevant innehåll på digitala plattformar som når fram och engagerar maximalt. Det kan handla om allt från komplexa rekryteringsprocesser till case, produktnyheter, säljande mail och mycket annat. Ditt innehåll skapar dialog och stärker varumärket.

TNG är en verksamhet som förstår vikten av bra innehåll och hur det genererar affärer: det gör att din roll verkligen uppskattas internt och ger dig stort förtroende att påverka vår digitala kommunikation. TNG är en tillåtande och öppen arbetsplats där vi får prova oss framåt och drivs av vår vision att olika perspektiv, åldrar, utseende, bakgrunder är sådant som för oss framåt.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Content Specialist kommer du jobba med att skriva och skapa innehåll digitalt för TNG med syfte att engagera, värma upp och aktivera våra kundmålgrupper. I rollen kommer du:

  • Skriva och publicera blogginlägg och produkttexter till hemsidan samt innehåll till b la landningssidor, pressreleaser och personliga e-postutskick
  • Analysera skrivna texter ur ett SEO-perspektiv och skriva om, optimera och testa nytt för att öka CTR
  • Skapa innehåll och mallar till vårt MA-system (Upsales) i nära samarbete med vår Leads Demand Specialist och kundansvariga
  • Bevaka omvärlden och branschen för att hitta innehåll och kundnytta
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som Content Specialist kommer du ingå i vårt marknadsteam som är en central och viktig del på TNG. Dina närmsta kollegor kommer att vara vår marknads- och digitalchef, Leads Demand Specialister, digital marknadsförare, en Talent Community Specialist och våra kunniga säljare. TNG totalt är ett bolag på ca 250 medarbetare. Tjänsten är ett föräldravikariat till och med 1 januari, 2022. Start sker omgående. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Till rollen som Content Specialist söker vi dig som har en digitalt språklig fingertoppskänsla i svenska, med förmåga att balansera sökordsoptimerade texter med användarvänlig kommunikation. Som person tror vi att du, förutom att ha kommunikativa skills och vara en teamplayer, också är en nyfiken initiativtagare med stort intresse för affärsutveckling.

Vidare tror vi att du har:

  • erfarenhet av organisk sökordsoptimering samt vana att skriva såväl copy som redaktionella texter
  • ett "konsumenttänk" med en god förståelse för leadsgenerering, digital konvertering och en digital användarupplevelse
  • vana av att jobba med CRM-system, Word Press och content marketing

Vi tror också att du:

  • har kunskaper i program som PhotoShop, Word-paketet och Google Analytics
  • har en eftergymnasial utbildning inom media, kommunikation eller journalistik

Kan du dessutom producera rörligt material, grafisk utformning samt behärska bild- och filmredigering är det ett stort plus!

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är det bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Det bidrar till ökad mångfald och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Allt fler företag uppskattar vad vi gör och vi växer lönsamt. Som medarbetare på TNG kommer du jobba i en värderingsstyrd och prestigelös organisation där du varje dag bidra till en hållbar arbetsmarknad. Tillsammans driver vi vår affär framåt i en miljö där ditt arbete dagligen uppskattas av engagerade kollegor. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

TNG Group AB
Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-02-20
Julia Wengse
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Julia Wengse

0768 72 57 77

Räkna ut avståndet till jobbet

Pyramidvägen 7