TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Digital kommunikatör till TNG i Stockholm

Är du digital kommunikatör och en fena på att skapa innehåll som genererar leads? Vi söker en Digital Content Specialist!

Nu är det dags för vår Content Specialist att bli föräldraledig. Vi söker därför en kommunikatör som vill vara med och skapa rekryteringsbranschens främsta digitala kundresa och utmana dina kollegor (och dig själv!) att tänka utifrån och in. Drivs du av att lyfta fram kundvärden framför processer och "branschlingo"? Är du en stjärna på att skapa innehåll som dagligen konverterar och ökar leadsgenerering? Bra! Sök då jobbet som digital kommunikatör, Digital Content Specialist, på TNG!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer dagligen få vara med och påverka hur TNG ska kommunicera och skapa marknadens bästa kundupplevelse digitalt. Vårt budskap och positionering kring fördomsfri rekrytering engagerar och intresserar vår målgrupp och det finns en ständig källa av innehåll och nyheter. Som Content Specialist kommer du skapa relevant innehåll på digitala plattformar som når fram och engagerar maximalt. Det kan handla om allt från komplexa rekryteringsprocesser till case, produktnyheter, säljande mail och mycket annat. Ditt innehåll skapar dialog och stärker varumärket.

TNG är en verksamhet som förstår vikten av bra innehåll och hur det genererar affärer: det gör att din roll verkligen uppskattas internt och ger dig stort förtroende att påverka vår digitala kommunikation. TNG är en tillåtande och öppen arbetsplats där vi får prova oss framåt och drivs av vår vision att olika perspektiv, åldrar, utseende, bakgrunder är sådant som för oss framåt.

6 v semester
6 v semester
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Content Specialist kommer du jobba med att skriva och skapa innehåll digitalt för TNG med syfte att engagera, värma upp och aktivera våra kundmålgrupper. I rollen kommer du:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som Content Specialist kommer du ingå i vårt marknadsteam som är en central och viktig del på TNG. Dina närmsta kollegor kommer att vara vår marknads- och digitalchef, Leads Demand Specialister, digital marknadsförare, en Talent Community Specialist och våra kunniga säljare. TNG totalt är ett bolag på ca 250 medarbetare. Tjänsten är ett föräldravikariat till och med 1 januari, 2022. Start sker omgående. 

VEM ÄR DU?

Till rollen som Content Specialist söker vi dig som har en digitalt språklig fingertoppskänsla i svenska, med förmåga att balansera sökordsoptimerade texter med användarvänlig kommunikation. Som person tror vi att du, förutom att ha kommunikativa skills och vara en teamplayer, också är en nyfiken initiativtagare med stort intresse för affärsutveckling.

Vidare tror vi att du har:

Vi tror också att du:

Kan du dessutom producera rörligt material, grafisk utformning samt behärska bild- och filmredigering är det ett stort plus!

Alla lediga jobb