TNG
Digital Kommunikatör till TNG i Stockholm

Digital Kommunikatör till TNG i Stockholm

Vill du skriva engagerande och konverterande innehåll åt Sveriges modernaste rekryteringsföretag? Välkommen till TNG i Stockholm!

Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-11-04
6 v semester 6 v semester
Livspussel Livspussel
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Friskvård Friskvård
Anna Nydahl
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Anna Nydahl

0709809757

Vill du skriva engagerande och konverterande innehåll åt Sveriges modernaste rekryteringsföretag? Välkommen till TNG i Stockholm!

Är du kommunikatör, skribent eller journalist som ”bytt sida” och nu söker en innovativ, visionsdriven och fördomsfri arbetsgivare? En arbetsplats där du dagligen kan påverka och skapa rekryteringsbranschens främsta och mest konverterande innehåll? Läs då vidare!

Som Digital Kommunikatör hos oss på TNG Group skriver du för våra olika varumärken (TNG, TNG Tech, Ada Digital med flera). Med olika tonalitet till olika målgrupper tar du fram innehåll till kampanjer, pressmeddelanden, kundcase, researchtunga trendartiklar om arbetsmarknaden, enklare re-writes, produktlanseringar eller landningssidor. Det ger dig ett varierande arbete i ett härligt tempo, där dina texter inspirerar och vägleder kunder och prospekts i köpresan. Liksom kandidater i sin jobbsökarresa.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Digital Kommunikatör har du en viktig roll i vår position som thoughtleader inom fördomsfri rekrytering. Tillsammans hjälper vi arbetsgivare som arbetssökande att lyckas bättre. Du får även:

 • Ett jobb att trivas på! Våra medarbetare gav oss mitt i pandemin 2020 ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på +58. "Världsklass" då benchmark är +2.
 • En given plats i marknads växande inhouse-team med marknadsförare och lead demand specialister. Vi ser hur bra innehåll genererar nya affärer varje dag – ditt arbete kommer göra skillnad!
 • En tillåtande och öppen arbetsplats där vi får prova oss fram och drivs av visionen att olika perspektiv, erfarenheter och bakgrunder är sådant som för oss framåt.
 • Balans mellan yrkesliv och privatliv. Hos oss råder frihet under ansvar vilket t ex möjliggör en rikare fritid eller hämtning på förskola.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

 • Löpande göra research och pitcha innehållsidéer, samt stå för huvudparten av produktionen.
 • Ta ett övergripande ansvar för den operativa contentproduktionen.
 • Förvandla en (lös eller tydlig, din egen eller kollegas) idé till en inspirerande eller säljande text.
 • Berätta historier som väcker känslor, engagerar och får besökaren att agera genom en tydlig CTA.
 • Få en content-piece att växa till flera genom att ompaketera den och vinkla mot olika målgrupper och spridning i multipla kanaler.
 • Publicering på webb, pressrum och sociala medier.
 • Följa upp ditt resultat och optimera vid behov.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I ditt team, marknadsavdelningen, arbetar vi löpande med vår användarupplevelse för att utveckla kandidat- och kundresan. För att ligga i framkant testar vi olika MarTech-mjukvaror och avsätter tid för "labbdagar", trendspaningar och kreativa workshops.

I teamet finns ytterligare en Digital Kommunikatör, men också experter inom Digital Sales Automation, Growth Operations, SEO, webbanalys, kandidatupplevelse och sociala medier. Du har också ett dagligt samarbete med våra produktägare, chefer, kundansvariga och rekryterare. Du rapporterar till vår marknadschef och tillsammans utgår vi från vårt fina huvudkontor (bredvid Mall of Scandinavia) i Solna.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Exakt vad du har gjort innan är inte det viktigaste – vi kommer lära dig allt vi kan om våra affärer, kunder och kandidater. Men redan idag bör du:

 • Vara en produktiv och erfaren skribent (storyteller!) som går igång på att skriva riktigt bra texter.
 • Vara lika bra stilist när tempot är högt, som de tillfällen du har mer tid.
 • Drivas av att lyfta fram kundnytta!
 • Kunna uttrycka dig professionellt, levande och pedagogiskt på svenska. 

Vi kommer testa alla sökande där vi framför allt letar efter dig som är:

 • Lättlärd – du lär dig snabbt nya system och sätter dig in i nya branscher, yrkesområden och säljpitchar på kort tid.
 • Kommunikativ – där du har lätt för att skapa dialog med människor på olika nivåer; chefer på stora bolag, unga vuxna som söker sitt första jobb och specialister av alla dess slag.
 • Kreativ – du hittar nya spår där du gräver, inspireras av händelser i omvärlden och kommer med egna idéer på passande innehåll.
 • Produktiv – du fullföljer idéer, skriver relativt snabbt, prioriterar deadlines och samarbetar med andra för att få saker gjorda.
 • Självständig – där du skaffa dig den information du behöver, tar ansvar för resultatet, liksom lär av misstag.

OBS! Vi vill gärna direkt i ansökan få se två exempel på texter du har skrivit. Lägg därför till dessa ditt CV/Linkedin-profil, t ex som länkar till publicerat innehåll på webben – eller inklistrade i slutet av dokumentet.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG har jobbat med fördomsfri rekrytering i över 15 år och vi blev Sveriges första företag att utveckla en fördomsfri rekryteringsprocess. Vår vision genomsyrar allt vi gör, oavsett roll eller funktion på företaget - vilket innebär att du får vara med och långsiktigt bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Dessutom går det går bra för oss! Vi växer organiskt och söker löpande fler rekryterare, säljare och ledare som vill jobba på TNG. Så, delar du vårt synsätt att rekrytera fördomsfritt? Och vill du hjälpa oss att fortsätta se bortom det uppenbara? Bli då en i vårt team!

TNG Group AB
Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-11-04
Anna Nydahl
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Anna Nydahl

0709809757

Räkna ut avståndet till jobbet

Pyramidvägen 7