TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Digital marknadsförare till Arbesko i Kumla

Intressant roll för dig som har breda kunskaper inom digital marknadsföring!

Vill du arbeta på ett företag med korta beslutsvägar, högt tempo och med ett starkt varumärke? Trivs du i en kreativ och operativ roll med fokus på digitala kanaler? Bra. Då är denna roll som skräddarsydd för dig! Vi söker en digital marknadsförare med fokus på SEO, CMS, webbanalys och Google Analytics m m till framgångsrika Arbesko i Kumla.

Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Bli en del av ett företag med högt engagemang, högt tempo, starka värderingar och arbetsglädje. Som medarbetare på Arbesko får du arbeta i en miljö som präglas av yrkesstolthet, historia och nytänk. Arbesko tillverkar skor i Kumla och har även en produktionsenhet i Brasilien, vilket gör att rollen innefattar en nära kontakt med internationella medarbetare. Du rapporterar till chef Produkt och Marknad.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att tillhöra avdelningen för Marknad och Produktutveckling. I gruppen finns ytterligare fyra personer där ni arbetar tätt tillsammans. Ni har också externa samarbetspartners som t ex fotografer och byråer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du samverkar tätt tillsammans med kollegor inom Arbesko och marknadskollegor inom Bergman & Beving samt med externa partners.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom området och ett antal års erfarenhet från en liknande roll. Du är van användare av Google Analytics, CMS, SEO, SEA och att hantera sociala medier. Vi ser också att du arbetat i Adobe-programmen men även med rörlig media. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som person är du kommunikativ, nyfiken, lösningsorienterad och med ett starkt engagemang. Vidare är du analytisk och strukturerad samt har en naturlig förmåga att skapa goda relationer. Du agerar på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet. 

Alla lediga jobb