TNG
Digital marknadsförare till Arbesko i Kumla

Digital marknadsförare till Arbesko i Kumla

Intressant roll för dig som har breda kunskaper inom digital marknadsföring!

Arbetsgivare Arbesko
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-02-28
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Maria Tedsjö
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Tedsjö

0709764895

Intressant roll för dig som har breda kunskaper inom digital marknadsföring!

Vill du arbeta på ett företag med korta beslutsvägar, högt tempo och med ett starkt varumärke? Trivs du i en kreativ och operativ roll med fokus på digitala kanaler? Bra. Då är denna roll som skräddarsydd för dig! Vi söker en digital marknadsförare med fokus på SEO, CMS, webbanalys och Google Analytics m m till framgångsrika Arbesko i Kumla.

Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Bli en del av ett företag med högt engagemang, högt tempo, starka värderingar och arbetsglädje. Som medarbetare på Arbesko får du arbeta i en miljö som präglas av yrkesstolthet, historia och nytänk. Arbesko tillverkar skor i Kumla och har även en produktionsenhet i Brasilien, vilket gör att rollen innefattar en nära kontakt med internationella medarbetare. Du rapporterar till chef Produkt och Marknad.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att tillhöra avdelningen för Marknad och Produktutveckling. I gruppen finns ytterligare fyra personer där ni arbetar tätt tillsammans. Ni har också externa samarbetspartners som t ex fotografer och byråer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Optimera Arbeskos marknadsföring med fokus på varumärkets digitala närvaro.
  • Strategisk planering och löpande analys av Arbeskos digitala kanaler för att utvärdera genomförda digitala marknadsinsatser
  • Sätta contentplaner tillsammans med chef Produkt och Marknad samt implementera budskapsstrategier via digital annonsering, SEO, re-marketing och sociala medier.
  • Löpande hantering av all marknadsföring via hemsida, e-postutskick och sociala medier.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du samverkar tätt tillsammans med kollegor inom Arbesko och marknadskollegor inom Bergman & Beving samt med externa partners.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom området och ett antal års erfarenhet från en liknande roll. Du är van användare av Google Analytics, CMS, SEO, SEA och att hantera sociala medier. Vi ser också att du arbetat i Adobe-programmen men även med rörlig media. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som person är du kommunikativ, nyfiken, lösningsorienterad och med ett starkt engagemang. Vidare är du analytisk och strukturerad samt har en naturlig förmåga att skapa goda relationer. Du agerar på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet. 

Arbesko

Arbesko

Skomakare sedan 1839. Det som startade med en av Sveriges första partiskomakare är idag ett marknadsledande företag med försäljning både i och utanför Norden. Tillverkningen sker i Sveriges enda skyddsskofabrik – Arbesko Skofabrik i Kumla – där vi producerar skyddsskor för professionella användare. Vi skyddar hårt arbetande fötter och utvecklar därför våra produkter i nära samarbete med slutanvändarna. Vår designfilosofi utgår från värdeorden kvalitet, funktion och säkerhet. Det är så vi gör skydds- och yrkesskor av premiumkvalitet. Sedan 2017 ägs Arbesko av det svenska företaget Bergman & Beving och drivs som ett starkt, självständigt produktbolag.
Läs mer på arbesko.com / bergmanbeving.com

Arbetsgivare Arbesko
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-02-28
Maria Tedsjö
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Tedsjö

0709764895

Räkna ut avståndet till jobbet

Järsjögatan 2, Kumla