TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Digital marknadsförare till Invici i Stockholm

Intressant roll för dig med breda kunskaper inom digital marknadsföring som vill jobba på ett varmt, roligt och kompetent bolag!

Vill du arbeta på ett företag där personliga relationer står i fokus? Trivs du i en kreativ och operativ roll med digitala insatser på agendan? Bra. Då är denna roll som skräddarsydd för dig!
Vi söker en digital marknadsförare eller projektledare med kunskap om SEO, CMS, webbanalys och Google Analytics som vill vara med och driva konsultbolaget Invici till ett modernt och digitalt bolag. På Invici är goda relationer till kandidat, konsult och kund grunden till allt som görs så det behöver vara din utgångspunkt i jobbet som digitalt marknadsansvarig.

Här har du chansen att ta ett helhetsgrepp kring Invicis digitala kommunikation och fortsatta arbete, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Vi erbjuder dig att tillsammans med oss utveckla vår digitala kommunikation och arbete hela vägen från idé till genomförande. Du får en unik möjlighet att driva och förflytta Invici på den digitala kartan och hitta den rätta vägen för just Invici. Rollen ger dig stor möjlighet att påverka, att testa och att utmana dig själv och dina idéer som ska ta Invici mot sina expansiva mål.

På Invici AB ingår du också i en större koncern med en stark finansiär. En samhörighet med systerbolag som till exempel undertecknad - TNG Group AB.

Centralt kontor
Centralt kontor
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Din övergripande uppgift på Invici är både strategisk och operativ då du är mycket drivande i den digitala kommunikationen. Vi förväntar oss att du tar lead och att vi har mycket löpande kommunikation för att förankra idéer och planer internt. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att vara:

Värt att veta

Vi tycker det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Vi är öppna för arbete remote samtidigt som vi gärna ses på kontoret för utbyte av tankar och idéer och inte minst för att ses och ha roligt på jobbet!
Vi söker dig för en heltidstjänst, men är också öppna för att diskutera önskemål att jobba deltid. Tjänsten är tillsvidare och inleds med en provanställning på 6 månader.

Invicis fina lokaler är centralt i Stockholm mitt emot Hötorget med närhet till all kollektivtrafik.

Våra förväntningar

Vi söker dig med:

Vi tror också att du är van att arbeta i hela marknadsföringsprocessen, från idé till uppföljning och analys.
Som person trivs du med att hålla dig uppdaterad kring nya tekniker, kanaler och metoder inom digital kommunikation: ingen behöver kunna allt, din nyfikenhet till att lära dig nytt är viktigast. Du får gärna även ha erfarenhet av att leda och koordinera leverantörer.

För att Invicis mål ska nås behöver vi en person som är genuint intresserad av relationer. Vi ser alla samarbeten som långsiktiga och bygger nära relationer. Varje person är unik och intressant. Du förstår också vikten av att ha koll på både helhet och detaljer.

 

Alla lediga jobb