TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Digital säljkoordinator till Invici i Stockholm!

Intressant roll för dig kunskaper inom digital kundbearbetning och som gillar de oskrivna bladet samt resultat!

Trivs du i en kreativ och operativ roll med digitala säljinsatser på agendan? Bra. Då är denna roll som skräddarsydd för dig!
Vi söker en digital sälj- och marknadskoordinator med kunskap om leadsgenerering och försäljning genom digitala kanaler. I rollen jobbar du självständigt och bearbetar prospekts och kunder digitalt utifrån en överenskommen planering.

På Invici är goda relationer till våra målgrupper kund, konsult och kandidat grunden till allt som görs och det kommer även vara din utgångspunkt i rollen som digital sälj- och marknadskoordinator.

Här har du chansen att ta ett ordentligt grepp inom givna ramar och strategi för Invicis digitala kommunikation och fortsatta arbete.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Vi erbjuder dig att tillsammans med Invici utveckla den digitala säljdialogen hela vägen från idé till genomförande.

Du får en unik möjlighet att vara med på resan att förflytta Invici på den digitala kartan och hitta den rätta vägen framåt. Rollen ger dig stor möjlighet att själv påverka, testa och utmana dig själv och dina idéer som ska ta Invici framåt. Ett utvecklande jobb där du får lära dig och arbeta med programvaror inom Martech, Customer Acquisition och Marketing Automation. Ett jobb att trivas med där det är balans mellan jobb och fritid. En tillåtande och öppen arbetsplats där vi får prova oss fram och hjälps åt för att nå den bästa lösningen och det bästa resultatet.

Du spelar en viktig roll i Invicis framtid, ditt arbete kommer att göra skillnad.

På Invici ingår du också i en större koncern med en stark finansiär. En samhörighet och kompetensöverföring mellan systerbolagen som till exempel undertecknad - TNG Group AB.

Centralt kontor
Centralt kontor
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Invici är som bolag otroligt starka i mötet med kund, kandidat och konsult. Nya kontakter etableras vanligen utifrån rekommendationer eller tips. Nu växlar vi upp och ut hela säljtratten! Vi vill utveckla vår prospektering, väcka intresse, skapa förtroende, väcka behov och motivera. Vi söker dig som vill ta en viktig roll i den digitala utvecklingen av kundbearbetningen i syfte att bredda tratten och i slutändan öka antalet leads.

Vi ser ett löpande arbeta med att testa, utvärdera och optimera olika aktiviteter och digitala kundresor för att se vad som ger bäst resultat. Ett nyckel-projekt är marketing automation, att identifiera och bygga automatiserade flöden och kundinteraktioner.

Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att vara:

Värt att veta

Vi tycker det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Vi är öppna för arbete remote samtidigt som vi gärna ses på kontoret för utbyte av tankar och idéer, inte minst för att ses och ha roligt på jobbet!

Vi söker dig för en heltidstjänst, men är också öppna för att diskutera önskemål att jobba deltid. Tjänsten är tillsvidare och inleds med en provanställning på 6 månader.

Invicis fina lokaler är centralt i Stockholm mitt emot Hötorget med närhet till all kollektivtrafik.

Våra förväntningar

Vi tänker att du har en bakgrund inom försäljning och säljdrivande marknadsföring inom B2B.
Vi tror också att du är van att arbeta i hela processen, från idé till uppföljning och analys.

Som person trivs du med att hålla dig uppdaterad kring nya tekniker, kanaler och metoder inom digital kommunikation: ingen behöver kunna allt, din nyfikenhet till att lära dig nytt är viktigast. Du är inte rädd för att ta för dig, kan arbeta självgående. Det är viktigt att du kan uttrycka dig professionellt på svenska. 

Det är meriterande om du har erfarenhet av aktiviteter som stödjer den digitala bearbetningen och genererar leads.

För att Invicis mål ska nås behöver vi en person som med stort engagemang och med genuint intresse förstår vikten av affärsmässiga relationer. Vi ser alla samarbeten långsiktigt där varje person är unik och intressant.

Invici är på en spännande resa med många möjligheter!

 

Alla lediga jobb