TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Digitala Marknadsförare till företag i Göteborg!

Bli en del av Sveriges största inhousebyrå! Vi söker drivna och kundorienterade Digitala Marknadsförare till företag i Göteborg.

Vill du ansvara för att driva marknadsföring inom sök, displaynätverk och sociala medier? Drivs du av att ha en viktig roll där du är med och påverkar hur jobbet ska drivas framöver inom det digitala landskapet? Då har du kommit rätt! Vi söker just nu efter 3 erfarna Digitala Marknadsförare till reklambyrå i Kungälv, strax utanför Göteborg. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I rollen kommer du att:

Värt att veta

Verksamheten skapar kommunikation som gör skillnad för drygt 1300 butiker runt om i landet samt alla övriga bolag inom koncernen. Som inhousebyrå kombineras detaljkunskap om verksamheten med spetskompetens inom kommunikation och olika mediekanaler – ett brett och spännande verksamhetsområde. Företaget är en heltäckande kommunikationsbyrå som just nu letar medarbetare till sin stora verksamhet där du kan bli en av dem. Har du stort intresse för att testa nya saker och lösningar i ditt arbete och för att söka förbättringspotential kommer du att trivas i rollen!

Detta är ett bemanningsuppdrag, vilket innebär att du är anställd via TNG och uthyrd till vår kund i Kungälv. Konsultuppdraget är på heltid med start 26 april och sträcker sig fram till 31 december, dock med möjlighet till förlängning av uppdraget.

Våra förväntningar

För rollen behöver du:

Vi ser gärna att du är analytisk, noggrann och lösningsorienterad. Du har också en god känsla för design och är resultatorienterad som drivs av kontinuerlig förbättring för att nå långsiktiga resultat.

Alla lediga jobb