TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Distributionsanalytiker till Expressen i Stockholm

Gillar du att jobba i en föränderlig och dynamisk miljö som ligger i framkant inom analys och utveckling?

Nu har du möjlighet att bli en del av Sveriges mest datadrivna mediehus! Expressen i Stockholm söker nu en Distributionsanalytiker som gillar att analysera stora mängder data, teamarbete och som vill bli en del av ett härligt analysteam!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Distributionsanalytikern tillhör Expressens analysteam som är den ledande analysavdelningen i mediesverige och består av elva analytiker med kompetens inom tag management, webbanalys, konvertering, realtidsanalys, SEO, sociala medier, marknadsundersökningar, analys av tidningsförsäljningen och rörlig bild. Analysavdelningen arbetar korsfunktionellt med Expressens olika avdelningar - redaktion, utveckling, distribution och försäljning – i syfte att tillsammans bygga Sveriges mest datadrivna mediehus.

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Ny teknik
Ny teknik
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Ditt huvudsakliga mål blir att optimera distributionen till butikerna där utmaningen är att öka försäljningen och minimera kostnaderna. Genom analys, uppföljning och A/B-testning så bidrar ditt arbete till optimering av distributionen av Expressens produkter.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som en del av analysteamet kommer du sitta mitt i navet och samarbeta med distribution, redaktion, försäljning och utvecklingsavdelningen.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning och kompetens inom statistik och analys. Du är sifferorienterad och skicklig på att genom din analys driva förändringar. Kanske har du tidigare erfarenhet av försäljningsanalys inom logistik eller retail. Det viktigaste är att du med hög analysförmåga och stort driv vill ta dig an utmaningen att tillsammans med teamet vidareutveckla Expressens analysarbete.

Alla lediga jobb