TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Distributionsansvarig till Essilor

Ansvarstagande och självgående distributionsansvarig sökes till framgångsrika Essilor.

Vill du arbeta i en ledande global koncern med stor marknadsandel? Bra! Då kan du vara den lager- och distributionsansvarige vi söker till branschledande och innovativa Essilor. Rollen passar dig som gillar att arbeta i ett högt tempo i en av våra viktigaste servicefunktioner. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Du kommer till ett expansivt och branschledande företag med över 180 000 anställda i världen. Vi levererar optiska produkter, instrument och service till den svenska optikmarknaden och din roll är mycket viktig för vår fortsatta framgångsresa.

Vår unika innovationsprocess med människan i fokus: Live Optics™, i kombination med vår hantverksmässiga expertis och de mest erkända ögonvårdsproffsen som partners gör det möjligt för oss att leverera de bästa erfarenheterna och servicen.

Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Du ansvarar för de dagliga lager- och distributionsaktiviteterna på företagets instrumentavdelning i syfte att säkerställa in- och utgående leveranser och upprätthålla servicen gentemot våra kunder. Arbetet innefattar även en hel del administration.

 

Värt att veta

Lager- och distributionsverksamheten för instrumentavdelningen flyttar till nya lokaler i Kista, där vi ingår i en logistikhub och delar utrymme med flera andra logistikverksamheter. Rollen hos oss är ny och du får ett stort eget ansvar och möjlighet att vara med att forma den.

Arbetstiden är heltid måndag - fredag, med möjlighet till flextid.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter samt att du har en god förståelse generellt för godsflöde/logistik. Du har även goda kunskaper i Office-paketet.

I arbetet krävs att du är noggrann, har gott siffersinne och inte är rädd för att hugga i. För att du ska lyckas och trivas i ditt arbete är det viktigt att du har en starkt utvecklad känsla för service och att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du trivs att jobba i team såväl som självständigt och det är viktigt att du tycker om att arbeta i ett högt tempo. 

I rollen behöver du kunna kommunicera på svenska och engelska, både i tal och skrift. Du behöver också ha körkort B. Det är meriterande om du har truckkort.

Alla lediga jobb