TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Distributionsansvarig till Weidmüller i Göteborg

Internationella och högteknologiska Weidmüller AB i Göteborg söker dig som vill jobba som Distributionsansvarig! Sök idag!

Vill du ha ett arbete med fokus på elektronikanslutningar hos högteknologiska och internationella Weidmüller? I rollen har du ett affärsansvar för Sverige och ingår även som sakkunnig i det nordeuropeiska distributionsteamet. Placeringsort för tjänsten är därför flexibel i Sverige.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Distributionsansvarig kommer du proaktivt att bedriva försäljningen och främja relationer mot distributörer i samarbete med kollegorna i säljteamet.


Här kommer du in i en familjär företagskultur i ett internationellt bolag. Din uppgift blir att representera det starka varumärket och produkter av hög kvalité. Den här rollen som Distributionsansvarig innebär ett mycket stort ansvar där du ges möjlighet att vara med och påverka framtida affärsrelationer inom signal och data och industriell miljö för kraft.

Bonus
Bonus
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Tjänstebil
Tjänstebil

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen kommer dina arbetsuppgifter bland annat vara:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I tjänsten ingår det flertal resor inom Norden främst, resor till moderbolaget i Tyskland förekommer också. Uppskattningsvis räknas övernattningarna till ungefär 40 per år, beroende på vart i landet du bor. För den här tjänsten är B-körkort ett krav.

VEM ÄR DU?

Som person är du kommunikativ, har en förmåga att skapa relationer och trivs bra med att prata inför grupper. Du har ett sinne för att lägga strategier och att analysera siffror. Därtill har du ett serviceinriktat sätt, är driven, har en förmåga att övertyga andra samt har ett kommersiellt förhållningssätt.

Alla lediga jobb