TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Distributionsansvarig till Weidmüller i Stockholm

Weidmüller söker sig dom vill jobba i en tjänst som Distributionsansvarig i Stockholm – Sök idag!

Söker du en tjänst där du får arbeta med elektronikanslutningar? Weidmüller är ett högteknologiskt och internationellt företag som nu söker en Distributionsansvarig. I rollen har du ett affärsansvar för Sverige och ingår även som sakkunnig i det nordeuropeiska distributionsteamet. Placeringsort för tjänsten är därför flexibel i Sverige.
Skicka in din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen kommer du att arbeta proaktiv med försäljningen för att främja goda relationer mot distributörer, tillsammans med kollegorna i säljteamet.


Hos Weidmüller är företagskulturen familjär och produkterna av hög kvalité. Din uppgift är att representera deras starka varumärke och i rollen har du goda möjligheter att vara med och påverka affärsrelationerna inom industriell miljö för kraft samt inom signal och data.

Bonus
Bonus
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Tjänstebil
Tjänstebil

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Distributionsansvarig på Weidmüller kommer dina arbetsuppgifter bland annat innehålla:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I tjänsten ingår det flertal resor inom Norden främst, resor till moderbolaget i Tyskland förekommer också. Uppskattningsvis räknas övernattningarna till ungefär 40 per år, beroende på vart i landet du bor. För den här tjänsten är B-körkort ett krav.

VEM ÄR DU?

Som person är du kommunikativ, har en förmåga att skapa relationer och trivs bra med att prata inför grupper. Du har ett sinne för att lägga strategier och att analysera siffror. Därtill har du ett serviceinriktat sätt, är driven, har en förmåga att övertyga andra samt har ett kommersiellt förhållningssätt.

Alla lediga jobb